Skocz do zawartości

[Startup] GoodContent.pl - platforma copywriterska

Rekomendowane odpowiedzi

Oprócz możliwości blokowania zleceniodawców przydałaby się także opcja ukrycia zleceń, które nas nie interesują. Ja np. nie chcę nikogo blokować, ale wiszące na stronie od prawie miesiąca "Tekst na stronę prawną", których nikt nie pisze, a stanowią połowę wszystkich zleceń czyniąc listę zupełnie nieczytelną, są okropnie męczące.

Edytowane przez WDK2
przecinek
  • Like 1

Przed chwilą, WDK2 napisał:

Oprócz możliwości blokowania zleceniodawców przydałaby się także opcja ukrycia zleceń, które nas nie interesują. Ja np. nie chcę nikogo blokować, ale wiszące na stronie od prawie miesiąca "Tekst na stronę prawną", których nikt nie pisze, a stanowią połowę wszystkich zleceń czyniąc listę zupełnie nieczytelną są okropnie męczące.

To samo dotyczy tekstów o ciąży. Nie mówiąc o kosmicznych wymaganiach.

Witam

Jestem świeżym zleceniodawcą w serwisie, właściwie konto mam od dawna ale korzystam głównie, gdy potrzebuje raczej sporadycznie. Z racji tego, że uruchamiam stronę o tematyce związanej nieruchomościami i budowlanką nadszedł okres, że intensywniej w ciągu kilku dni korzystam z Państwa serwisu.

Proszę mi powiedzieć, bo udało mi się przez weekend zlecić i opłacić kilka tekstów czy jako zleceniodawca mam możliwość zablokowania rezerwacji osobom, które nie mają żadnych tekstów na koncie, lub mają dużą część tekstów odrzuconych ?

Czy teksty, które otrzymuje są przepuszczane przez jakiś system antyplagiatowy? Czy sprawdzenie tekstu leży już po mojej stronie? 

Z góry dziękuje za udzielenie odpowiedzi

@GoodContent.pl dzień dobry. Czy maile od mnie wpadają do spamu bo nigdy nie miałem problemu z poprawieniem nieunikalnych tekstów na te poprawne, aczkolwiek albo ja mam problem z pocztą albo moje maile się gubią. Pozdrawiam

swiatla.auto.pl - zapraszam

Skuteczne pozycjonowanie - rozwiń swój biznes dzięki promocji w Google

@moto-strefa Właściciel coś zaginął, to powiem co wiem. Jak przyjdzie to ew. skoryguje. 
Można próbować napisać w treści zlecenia, że akceptuje się teksty tylko od osób, które mają np. 50+ przyjętych tekstów. Czasem widzę takie zlecenia i zapewne jak ktoś zobaczy, że nie spełnia wymagań to nie napisze. Zawsze można zlecać także artykuły w cenie większej niż 9 zł/1k znaków i one są już systemowo przydzielane tylko najlepszym, którzy maja mało odrzutów.

Teksty napisane przez copywritera są najpierw sprawdzane systemem antyplagiatowym i dopiero po tym trafiają do zleceniodawcy. Raczej o unikalność nie ma co się martwić. 

• Like 1