Skocz do zawartości

[Startup] GoodContent.pl - platforma copywriterska

Rekomendowane odpowiedzi

6 hours ago, korona1973 said:

Wiem, że była zmiana, wprowadziłam jeszcze raz dane od A do Z ale po zapisaniu nic mi się nie pojawia więcej, żadnego przycisku do wypłaty.

Jest nowa sekcja, którą trzeba uzupełnić, żeby można bylo dokonać wypłaty. Uzupełnij i przycisk się pojawi.

Dzień dobry,

Przepraszam, że od jakiegoś czasu nie byłem aktywny na tym forum, ale (jak wspomniał @WDK2) byłem w ostatnim tygodniu zajęty kwestiami związanymi z platformą tłumaczeniową :)

Chciałem też bardzo Państwa przeprosić za opóźnienia związane z wypłatami, ale od początku tego miesiąca współpracujemy z nowym biurem rachunkowym, które musi się jeszcze "wdrożyć" w cały proces wypłat.
Mam nadzieję, że od nowego tygodnia wszystko wróci do normy :)

P.S. Obiecuję, że domenę przedłużę o czasie :D

Pozdrawiam,

Bartłomiej Tokarski

Założyciel GoodContent.pl

Edytowane przez GoodContent.pl
  • Like 1
  • Thanks 2

A ja mam takie pytanko. Od lutego piszę czasem wieczorami po pracy z braku innych zajęć. Szału w zakładce "finanse" nie ma, ale "0" również tam nie figuruje :D.  Nie chcę wypłacać pieniędzy jeszcze przez kilka miesięcy, ponieważ mam nadzieję uzbierać na krótkie  wakacje :rolleyes: . Coś jak konto oszczędnościowe, ale  na konkretny cel ;) I teraz pytanie - czy bez obaw mogę zostawić to tak do wakacji i wypłacić na przykład w lipcu  całość?

2 godziny temu, Baba Jaga napisał:

A ja mam takie pytanko. Od lutego piszę czasem wieczorami po pracy z braku innych zajęć. Szału w zakładce "finanse" nie ma, ale "0" również tam nie figuruje :D.  Nie chcę wypłacać pieniędzy jeszcze przez kilka miesięcy, ponieważ mam nadzieję uzbierać na krótkie  wakacje :rolleyes: . Coś jak konto oszczędnościowe, ale  na konkretny cel ;) I teraz pytanie - czy bez obaw mogę zostawić to tak do wakacji i wypłacić na przykład w lipcu  całość?

Nie widzę przeciwwskazań :) 

Dzień dobry,

@Hauron, generalnie nie ma czegoś takiego, jak "akceptacja" zaproszenia - samo zaproszenie powoduje tylko, że dane zamówienie jest widoczne dla danego copywritera :) Nie da się go ani zaakceptować, ani odrzucić. Można tylko zarezerwować w nim tekst (jak w zleceniu publicznym) lub nie.

Pozdrawiam,

Bartłomiej Tokarski

Założyciel GoodCOntent.pl

@Hauron, symbolizuje to ikonka znajdująca się przy wierszu w tabeli z tekstami na podstronie z zamówieniem (https://panel.goodcontent.pl/campaign-my/IDzamówienia). Jeśli dany tekst został zarezerwowany, pojawi się również kolumna "Zarezerwowano przez", w której znajdzie się copywriter pracujący nad tekstem.

Pozdrawiam,

Bartłomiej Tokarski
Założyciel GoodContent.pl

Cześć!

Mam pytanie odnośnie tekstów powyżej 9 zł. Kilka dni temu postanowiłam po raz pierwszy spróbować swoich sił pisząc coś bardziej wymagającego i mój tekst został odrzucony. Ok. Rzecz w tym, że teraz mam zablokowany dostęp do tego typu tekstów bo jeden odrzucony tekst na jeden napisany to przecież więcej niż 10%. No i pytanie czy to tak serio, że po pierwszej próbie mam stałego bana na wyższe stawki czy to się może resetuje po jakimś czasie? Przyznam, że czuję się niesprawiedliwie potraktowana, bo nie wiem jeszcze czy odrzucony tekst to kwestia braku umiejętności czy po prostu miałam pecha. Zleceniodawca uzasadnił swoją decyzję tylko zwykłym "nie podoba mi się", napisane w dodatku z błędem, co jest przykre bo jednak napracowałam się i przyczyną na pewno nie mogło być tzw. lanie wody.

Hej, jestem tu nowa, chciałam się zapytać jak wyglada sprawa wypłat. Jak uzbieram minimum 100 złoty to w jaki sposób mogę wypłacić te pieniądze? Czy goodcontent automatycznie przesyła na moje konto czy muszę coś jeszcze zrobić? Ktoś wyżej napisał ze dostał wszystkie „dokumenty” i nie za bardzo wiem o co chodzi. I drugie pytanie: ile czasu pieniądze mogą byc na moim profilu, mogłabym wypłacić dopiero za pare miesięcy? Z góry dziękuje bardzo za pomoc :)