Skocz do zawartości

[Startup] GoodContent.pl - platforma copywriterska

Rekomendowane odpowiedzi

41 minut temu, Asdfghj napisał:

Hej, jestem tu nowa, chciałam się zapytać jak wyglada sprawa wypłat. Jak uzbieram minimum 100 złoty to w jaki sposób mogę wypłacić te pieniądze? Czy goodcontent automatycznie przesyła na moje konto czy muszę coś jeszcze zrobić? Ktoś wyżej napisał ze dostał wszystkie „dokumenty” i nie za bardzo wiem o co chodzi. I drugie pytanie: ile czasu pieniądze mogą byc na moim profilu, mogłabym wypłacić dopiero za pare miesięcy? Z góry dziękuje bardzo za pomoc :) 

Zlecasz wypłatę środków na swoim profilu. Serwis wysyła Ci do podpisania umowę, którą musisz odesłać skanem :) Im szybciej to zrobisz, tym szybciej pieniądze będą na Twoim koncie, które musisz podać w profilu.

Pieniądze chyba mogą być tyle czasu ile chcesz, możesz zlecić max jedną wypłatę w miesiącu.

12 minut temu, Asdfghj napisał:

ja mam tekst niezaakceptowany i właśnie dzisiaj jest 7 dzień i zastanawiam się kiedy mi goodcontent go zaakceptuje, bo chyba dzisiaj powinni....

Jeśli tekst był napisany np. 13 kwietnia o godzinie 13:00, to automatycznie będzie zaakceptowany 20 kwietnia około godziny 14:00. Zawsze jest lekkie opóźnienie biorąc pod uwagę godzinę napisania tekstu :)

Nie wiem, czy temat był wcześniej poruszany, nie jestem w stanie przejrzeć wszystkich stron :rolleyes:

Chodzi o czas wylogowania. Powiedzmy — zabieram się za pisanie tekstu. Mam 6 godzin czy jakoś tak :) .

W międzyczasie wpada kumpel/a na kawę, tudzież dużo czasu "schodzi" mi na szukanie informacji, mijają 4 godziny. Kończę tekst, chcę wysłać do akceptacji i zonk. Nie da się. Kółko się kręci, ponawiam, nadal nic, ponawiam, nadal nic. Wylogowało. Gdybym nie zapisała szablonu albo nie skopiowała sobie w tym momencie to pewnie doopa blada — od nowa trzeba pisać. Dopiero po ponownym zalogowaniu mam możliwość wysłać tekst do akceptacji. Da się coś z tym zrobić? Na przykład wydłużyć czas do wylogowania do tych 6 godzin przeznaczonych na napisanie tekstu?

18 godzin temu, Baba Jaga napisał:

Nie wiem, czy temat był wcześniej poruszany, nie jestem w stanie przejrzeć wszystkich stron :rolleyes:

Chodzi o czas wylogowania. Powiedzmy — zabieram się za pisanie tekstu. Mam 6 godzin czy jakoś tak :) .

W międzyczasie wpada kumpel/a na kawę, tudzież dużo czasu "schodzi" mi na szukanie informacji, mijają 4 godziny. Kończę tekst, chcę wysłać do akceptacji i zonk. Nie da się. Kółko się kręci, ponawiam, nadal nic, ponawiam, nadal nic. Wylogowało. Gdybym nie zapisała szablonu albo nie skopiowała sobie w tym momencie to pewnie doopa blada — od nowa trzeba pisać. Dopiero po ponownym zalogowaniu mam możliwość wysłać tekst do akceptacji. Da się coś z tym zrobić? Na przykład wydłużyć czas do wylogowania do tych 6 godzin przeznaczonych na napisanie tekstu?

Po prostu zapisuj za każdym razem tekst i i potem jak odswiezysz i Cię wylogowalo to i tak tekst zostanie jak się znowu zalogujesz. Natomiast jeśli minie 6 godzin to automatycznie rezerwacja artykułu jest anulowana i tekstu już nie odzyskasz. chyba nie da się wydłużyć tego czasu...musiałabyś anulować rezerwacje w ciągu tych 6 godzin, skopiować to co napisałaś i od nowa zarezerwować i wkleić :D Ale ja tez jestem nowa i nie jestem pewna czy jest inny sposób :) 

21 hours ago, Baba Jaga said:

Hmm mnie w ogóle nie wylogowuje z serwisu :)

Jak wygląda cały proces wypłaty środków z GC. Wczoraj zleciłem wypłatę. Czytałem tu, że przyjdzie umowa i rachunek, które trzeba podpisać i przesłać skan maila. Jak to wygląda? Jak długo czeka się na te dokumenty i czy przychodzą one przy każdej wypłacie czy tylko przy pierwszej, a potem już po prostu realizowane są przelewy?