Skocz do zawartości

[Startup] GoodContent.pl - platforma copywriterska

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry,

@askaaa88, proszę o kontakt mailowy w tej sprawie, na pewno coś uda się zrobić :)

Niemniej jednak, byłbym bardzo wdzięczny, gdyby zgłaszali Państwo te oceny, które faktycznie mogą zaważyć na "wypadnięciu" ze średniej w wysokości co najmniej 4,70. Przykładowo, jeśli mają Państwo 100 piątek i jedną czwórkę, takiego ryzyka raczej nie ma :)

Ułatwi to pracę zarówno mi, jak i Państwu.

Pozdrawiam,

Bartłomiej Tokarski

Założyciel GoodContent.pl

@Anna Wyrzykowska Mam wrażenie, że nie chodzi o pretensje i roszczenia, a raczej, o to, aby chociaż wiedzieć za co ta czwórka. Powyżej koleżanki i koledzy nie dostali uzasadnienia, więc nawet nie wiedzą nad czym pracować, a to nie motywuje. W szkole wiesz, czemu nie dostajesz najwyższej noty (Zazwyczaj)

Bez przesady, trzeba sie ubiegac o swoje, zwlaszcza ze od ocen jak widac cos moze zalezec. Nie dziwi mnie odwolywanie sie do nieuzasadnionych kiepskich ocen, skoro ¨prawo¨platformy takie uzasadnienie nakazuje. Domena pierwszoklasisty jest raczej kladzenie uszu po sobie i godzenie sie na niesprawiedliwosc, bo jakos tak glupio sie odezwac.

5 minut temu, Kaja78 napisał:

Bez przesady, trzeba sie ubiegac o swoje, zwlaszcza ze od ocen jak widac cos moze zalezec. Nie dziwi mnie odwolywanie sie do nieuzasadnionych kiepskich ocen, skoro ¨prawo¨platformy takie uzasadnienie nakazuje. Domena pierwszoklasisty jest raczej kladzenie uszu po sobie i godzenie sie na niesprawiedliwosc, bo jakos tak glupio sie odezwac.

To ja byłam jakimś bardziej kumatym pierwszoklasistą. 

• Confused 1

14 minut temu, Anna Wyrzykowska napisał:

Jednak zaryzykuję. 

Weźcie pod uwagę, że być może nie jesteście tacy świetni jak wam się wydaje. Trochę pokory...

Pokory? Czy tutaj ktoś napisał, że nie miał prawa dostać '4'? Z tego co widziałem posty dotyczyły tylko tego, że nie dostało się żadnego uzasadnienia dla tej oceny, więc skoro nie ma żadnych zastrzeżeń, to ocena powinna być wyższa, albo w ogóle jej nie powinno być. Poza tym platforma wymaga uzasadnienia takich ocen. 

Od czasu do czasu wejdzie na to forum jedna alfa, druga omega i robią z siebie wybitnych profesjonalistów, zjadaczy wszystkich rozumów. Masakra. Ludzie nie mogą ubiegać się o swoje, bo kogoś boli... głowa. Ja sam dostałem taką ocenę, ale nie reklamowałem. Jak będzie miało to większy wpływ na moją ogólną ocenę, to wtedy ewentualnie zareklamuję, ale rozumiem, że niektórzy mogą to robić natychmiastowo. Takie mają prawo, proste.

• Like 1

6 minut temu, Matthew1991 napisał:

No tak, ale skoro jest wymóg uzasadnienia, to trzeba go respektować. W przeciwnym razie cały czas dana osoba będzie mogła wystawiać '4' i nie dawać uzasadnienia wciskając "-". 

A robi ci różnice jak ktoś napisze zamiast -   np. ok. albo takie sobie, bo mi nie... Nic to nie wnosi do mojego życia.