Skocz do zawartości

[Startup] GoodContent.pl - platforma copywriterska

Rekomendowane odpowiedzi

@Herkules Troszeczkę się kolego zagalopowałeś. Mam tytuł magistra sztuki po instrumentalistyce na Akademii Muzycznej oraz licencjat z filologii polskiej. Jestem przed studiami - tak, trzecimi w moim życiu, bo nie podoba mi się spoczywanie na laurach. Składek płacić nie muszę, bo wyobraź sobie mam wyższe wykształcenie, a nie mam 26 lat. Ostatecznie sądzę, że znajdą się spokojnie tematy, na które wiem znacznie więcej od Ciebie, podobnie jak reszta tu zebranych, których próbujesz sprowadzić do swojego poziomu. Weź się chłopie do roboty, a nie opowiadasz bzdury na temat ludzi, którzy chcą się powymieniać doświadczeniami.

• Like 1

6 hours ago, ellses said:

@Herkules Troszeczkę się kolego zagalopowałeś. Mam tytuł magistra sztuki po instrumentalistyce na Akademii Muzycznej oraz licencjat z filologii polskiej. Jestem przed studiami - tak, trzecimi w moim życiu, bo nie podoba mi się spoczywanie na laurach. Składek płacić nie muszę, bo wyobraź sobie mam wyższe wykształcenie, a nie mam 26 lat. Ostatecznie sądzę, że znajdą się spokojnie tematy, na które wiem znacznie więcej od Ciebie, podobnie jak reszta tu zebranych, których próbujesz sprowadzić do swojego poziomu. Weź się chłopie do roboty, a nie opowiadasz bzdury na temat ludzi, którzy chcą się powymieniać doświadczeniami.

Dokładnie kogoś tu chyba poniosło. Zresztą samo czytanie boli :)

Nie rozumiem dlaczego wyrażanie własnego zdania jest dla innych tak irytujące. Nie podoba się - proste, wyjdź i nie czytaj postów.

Również posiadam wyższe wykształcenie. Mam tytuł magistra inżyniera z jednej z najlepszych uczelni technicznych w kraju, więc dywagacje o gimnazjalistach itd. są chyba nie na miejscu.

10 godzin temu, Herkules napisał:

Dziecko drogie od wielu stron marudzicie nie wiadomo o czym prowadząc prywatne monologi,

Skąd Ty się człowieku wytrzasnąłeś? :rolleyes: Nie odróżniasz monologu od dyskusji, wymiany zdań i poglądów.

Patrząc na Twój styl pisania, to chyba jedziesz na preclach — bo samo czytanie Ciebie — mnie osobiście męczy.

Forum jest po to, żeby oprócz sygnalizowania problemów i propozycji ich rozwiązań Panu Bartłomiejowi, również między sobą wymieniać się doświadczeniami i odpowiadać na pytania. 

10 godzin temu, Herkules napisał:

Jakie rady? Skoro wy nie macie pojęcia o tego typu portalach, były one od wielu lat, sam startowałem w pierwszych ;)

Wszystko się zmienia, pola bawełny to również już czas przeszły. Pora, żeby zleceniodawcy również zrozumieli pewne zmiany, na przykład takie, że 1,20 za 1000 znaków to stawka poniżej godności człowieka.

Chwalisz się, że startowałeś w pierwszych. Kurcze, to jak to się stało, że pisząc tak długo, nie wyćwiczyłeś sobie podstawowych dobrych nawyków pisania? Byłabym Ci niezmiernie wdzięczna, gdybyś w trosce o nasz komfort bardziej przyłożył się do wypowiedzi na forum.

9 godzin temu, Herkules napisał:

a najbardziej ro********a wasze stwierdzenie

O Z TEKSTAMI SPECJALISTYCZNYMI

NIE MAM PYTAŃ JAK PRAWIE NIKT Z WAS NIE PISAŁ PRACY DYPLOMOWEJ, TECHNICZNEJ ETC I NIE WIE JAK WYGLĄDA ANALIZA TREŚCI NA PODSTAWIE BADAŃ, DOŚWIADCZEN I OBSERWACJI

no bo co pisaliście nowa matura to temat podany rok z plecy, tytuły technika nikt z was nie ma

Oboszszszsszsz :shok: - ileż sprzeczności w tej jednej wypowiedzi :hmmm:

Co ma matura, czy studia do tytułu technika?!

Ktoś tu się nie przygotował :rolleyes:

Pomijając wykształcenie — bywa, że ktoś nie ukończył studiów, ale ma smykałkę do pisania bardziej wartościowych tekstów i analizowania danych wszelakich.

Nie zaśmiecajcie forum zbędą dyskusją. Ja kiedyś "dyskusję" z tym Panem przerabiałem w innym wątku. To nie ma sensu :) I czytają ostatnie posty widzę, że nic się nie zmieniło. Tylko się niepotrzebnie denerwujecie :) Lepiej w tym czasie jakiś tekst napisać :) 

• Like 1

Jest funkcja ignoruj, polecam. U mnie on wisi od kilku lat w ignorowanych, bo czytanie jego wypowiedzi było jak przedzieranie się przez wypracowania gimnazjalistów i to za darmochę.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 4

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

13 godzin temu, sindirus napisał:

Jest funkcja ignoruj, polecam. U mnie on wisi od kilku lat w ignorowanych, bo czytanie jego wypowiedzi było jak przedzieranie się przez wypracowania gimnazjalistów i to za darmochę.

Kurcze, zniknął. Chyba się załamał, bo w samych superlatywach się o Tobie wypowiadał :hahaha:

A ja pytanko mam, bo kilka tematów technicznych było poruszanych w ciągu ostatniego tygodnia, a ze strony GC i Pana Bartłomieja cisza. Będzie jakieś odzew na nasze sugestie i prośby?

Przed chwilą, Baba Jaga napisał:

Kurcze, zniknął. Chyba się załamał, bo w samych superlatywach się o Tobie wypowiadał :hahaha:

A ja pytanko mam, bo kilka tematów technicznych było poruszanych w ciągu ostatniego tygodnia, a ze strony GC i Pana Bartłomieja cisza. Będzie jakieś odzew na nasze sugestie i prośby?

Pan Bartłomiej jest inteligentnym człowiekiem, wie kiedy należy zachować spokój, ciszę oraz przeczekać, aby dać się wyszumieć i wystrzelać. Tematy informatyczne, w tym techniczne wdrożenia zmian, są jego piętą achillesową, jednak nie na tyle by nie wiedział, iż oczekiwane przez forum zmiany, na pozór błahe i łatwe, rodzą większe, niż by się mogło wydawać komplikacje. Zakładam, że za jakiś czas otrzymamy jakiś niewiele znaczący i mało absorbujący informatycznie ochłap, zwany potocznie rewolucyjnym udogodnieniem dla copywriterów. Tak więc zalecam i spokój, i cierpliwość :)

Dzień dobry,

@Baba Jaga, tak jak wspominałem kilka tygodni temu, "kolejka" zmian do wprowadzenia jest na tyle długa, że w pierwszej kolejności planujemy wdrożenie już uzgodnionych zmian. Nie są to tematy łatwe ani proste, nie mówiąc już o tym, że w związku z sezonem urlopowym prace informatyków się przedłużają. Różnych pomysłów na tym forum jest co najmniej kilka tygodniowo, nie damy rady ich wszystkich wdrożyć.

@PaulMott, pozwolę sobie nie skomentować. 

Forum to stało się w zbyt dużej mierze polem do wylewania agresji, osobistych wycieczek i wysuwania zarzutów, a nie kulturalnej wymiany zdań. Proszę o wzięcie tego pod rozwagę. Coraz ciężej mi wyłuskiwać wartościowe uwagi z morza wzajemnych oskarżeń i przytyków. Sugestie bardzo proszę przesyłać mailowo na nasz adres, tak zdecydowanie łatwiej będzie nam się do nich odnieść.

Pozdrawiam,

Bartłomiej Tokarski

Założyciel GoodContent.pl

Edytowane przez GoodContent.pl

8 godzin temu, GoodContent.pl napisał:

Dzień dobry,

@Baba Jaga, tak jak wspominałem kilka tygodni temu, "kolejka" zmian do wprowadzenia jest na tyle długa, że w pierwszej kolejności planujemy wdrożenie już uzgodnionych zmian. Nie są to tematy łatwe ani proste, nie mówiąc już o tym, że w związku z sezonem urlopowym prace informatyków się przedłużają. Różnych pomysłów na tym forum jest co najmniej kilka tygodniowo, nie damy rady ich wszystkich wdrożyć.

Pamiętam, że miały być wdrożone zmiany „na plus” dla copy dotyczące sygnalizowania zleceniodawcom kwoty zarabianej przez nas „na rękę”, oraz 1-dniowgo przelewu wynagrodzenia na konto. Więcej zmian nie pamiętam  :hmmm: .Chyba że coś mi umknęło, Panie Bartłomieju.

8 godzin temu, GoodContent.pl napisał:

Forum to stało się w zbyt dużej mierze polem do wylewania agresji, osobistych wycieczek i wysuwania zarzutów, a nie kulturalnej wymiany zdań. Proszę o wzięcie tego pod rozwagę. Coraz ciężej mi wyłuskiwać wartościowe uwagi z morza wzajemnych oskarżeń i przytyków. Sugestie bardzo proszę przesyłać mailowo na nasz adres, tak zdecydowanie łatwiej będzie nam się do nich odnieść.

Pozdrawiam,

Bartłomiej Tokarski

Jeśli znajdę chwilę, to postaram się zebrać sugestie z ostatnich dwóch miesięcy i wypunktować w jednym wpisie :)

Pole do wylewania agresji, zarzuty, agresja.

Osobiście staram się zawsze kulturalnie wypowiadać się na forum, nie zauważyłam również, żeby ktoś tu rzucał inwektywami, odkąd się tu zarejestrowałam (oprócz Herkulesa oczywiście). Natomiast trzeba mieć na uwadze, że jesteśmy ludźmi, emocje czasem biorą górę. Mamy prawo być niezadowoleni, czy nawet zniesmaczeni. Czasem się komu uleje i wpisy nie są optymistyczne i wesołe. To zrozumiałe, forum żyje swoim życiem.

Dzień dobry,

@Baba Jaga, to nie wszystko - zostało jeszcze uporanie się z multikontami wykorzystywanymi do blokowania tekstów i generalnie zjawiska rezerwowania 10 razy większej ilości tekstów, niż faktycznie rezerwowana. Kilka pomniejszych błędów również musi zostać załatanych. Jednodniowy termin wypłat może i brzmi niewinnie, ale de facto wymaga pełnej automatyzacji procesu wypłat i generowania rachunku, więc wdrożenie musi potrwać.

Pozdrawiam,

Bartłomiej Tokarski

Edytowane przez GoodContent.pl

Przed chwilą, GoodContent.pl napisał:

Dzień dobry,

@Baba Jaga, to nie wszystko - zostało jeszcze uporanie się z multikontami wykorzystywanymi do blokowania tekstów i generalnie zjawiska rezerwowania 10 razy większej ilości tekstów, niż faktycznie rezerwowana. Kilka pomniejszych błędów również musi zostać załatanych.

Pozdrawiam,

Bartłomiej Tokarski

No tak, była również sprawa multikont, faktycznie :)