Skocz do zawartości

[Startup] GoodContent.pl - platforma copywriterska

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry,

Przepraszam za problem, faktycznie coś się dzieje... Zgłosiłem to do serwerowni.
Niedługo powinno być po problemie tym bardziej, że przy dużo mocniejszym serwerze takie rzeczy nie powinny mieć miejsca.

Pozdrawiam,

Bartłomiej Tokarski

Założyciel GoodContent.pl

• Like 1

Dnia 1.09.2019 o 00:08, GoodContent.pl napisał:

Dobry wieczór,

Planowane przez nas przyspieszenie wypłat do 1 dnia roboczego nadchodzi wielkimi krokami - można się go spodziewać w ciągu kilkunastu-kilkudziesięciu godzin :)

Od teraz dokumenty generowane będą automatycznie, wystarczy je tylko zaakceptować w panelu!

Pozdrawiam,

Bartłomiej Tokarski

Założyciel GoodContent.pl

Witam, czy to już działa? Wróciłem po urlopie i chciałbym być na bieżąco :) Pozdrawiam.

Zmiana oczywiście super, ale fakt jest taki, że na GC wypłaty zawsze były realizowane bardzo szybko. Przy ostatnich dwóch kasę na koncie miałem już następnego dnia po zleceniu wypłaty. Pod tym względem chyba nigdy nie można była na GC narzekać :) 

Szkoda tylko, że nie ma możliwości większej ilości wypłat w miesiącu, np. 2-4 ;) Pisałem już o tym kiedyś :) Byłbym za takim rozwiązaniem nawet jeśli limit wypłat musiałby wzrosnąć np. do 200-300zł :) 

• Like 1
  • Thanks 1

Dzień dobry,

Zgadza się, od dzisiaj GoodContent.pl zmieniło właściciela - ja się już nie będę tym zajmował, ale serwis pozostaje w dobrych rękach :)
Nowym właścicielem jest duży branżowy gracz, WhitePress. Więcej informacji będziemy przesyłać dzisiaj. Od dzisiaj Państwa opiekunem będzie Pani Renata Kasperek.

Bardzo Państwu dziękuję za współpracę,
Bartłomiej Tokarski