Skocz do zawartości

[Startup] GoodContent.pl - platforma copywriterska

Rekomendowane odpowiedzi

Również mam jeszcze jedną propozycję. Czy dałoby się zrobić tak, aby pisany tekst automatycznie się zapisywał? Chodzi mi o takie rozwiązanie jak w Google Docs. Obecnie jest tylko możliwość samodzielnego zapisania szkicu, przez co już dwa razy, przyznaję, przez swoją nieuwagę, straciłam sporą część tekstu.

Edytowane przez oryginalny nick
  • Like 2

3 godziny temu, pawig napisał:

Ja mam inne pytanie do GC. Czy w ogóle bierzecie pod uwage możliwość wprowadzenia więcej niż jedną wypłatę w miesiącu? Nawet jakby miało się to łączyc z drobna prowizja. 

Jak tylko dobrze poznamy GoodContent.pl będziemy rozważać wszystkie propozycje które mamy od Państwa. Na tą chwilę nadal poprawiamy kwestie techniczne. Oczywiście ten temat również rozważymy :).

Pozdrawiam,

Renata Kasperek

• Thanks 1

Witam wszystkich,

chcę przyłączyć się do dyskusji dotyczącej zmian wdrażanych na GC i ze swojej strony zaproponować wprowadzenie możliwości odznaczania (gwiazdką, księżycem, czy czymkolwiek innym ;P)/dodawania do ulubionych zleceń, które chciałabym zrealizować. Najczęściej moją uwagę przykuwa kilka zamówień i chciałabym móc je sobie odznaczyć. Oczywiście w jednym czasie mogę pracować tylko nad jednym z nich, ale dobrze byłoby móc obserwować pozostałe, bez konieczności ich ponownego wyszukiwania. Naturalnie jeżeli zlecenie zostanie zrealizowane przez innego copy zniknie z mojej listy ulubionych/obserwowanych. Myślę, że takie techniczne rozwiązanie przyczyniłoby się do większego komfortu pracy.

• Like 2

14 godzin temu, WDK2 napisał:

Mów za siebie. Mnie to do szczęścia potrzebne nie jest.

Nikt cię nie będzie zmuszał do korzystania z giełdy, jak będzie. Admini nie zrezygnują z giełdy tylko dlatego, że jednej osobie nie pasuje (na szczęście). Pomysł giełdy spotkał się z aprobatą wszystkich, zarówno nas copy, jak i zleceniodawców. 

8 godzin temu, sindirus napisał:

Sugestia - umożliwienie wprowadzania zmian w wysłanym do sprawdzenia tekście w ciągu choćby 1h od wysłania.

Dobry pomysł, bo czasem dopiero po wysłaniu tekstu coś się przypomni.

8 godzin temu, oryginalny nick napisał:

Również mam jeszcze jedną propozycję. Czy dałoby się zrobić tak, aby pisany tekst automatycznie się zapisywał? Chodzi mi o takie rozwiązanie jak w Google Docs. Obecnie jest tylko możliwość samodzielnego zapisania szkicu, przez co już dwa razy, przyznaję, przez swoją nieuwagę, straciłam sporą część tekstu.

Też dobry pomysł, bo czasem jak się w pośpiechu zapomni kliknąć przy logowaniu, żeby łaskawie nie wylogowało po tej godzinie czy ile tam czasu, to można napisać cały tekst i nagle nie da się go wysłać, bo wylogowało, a chcąc zalogować się ponownie można stracić cały tekst, jeśli wcześniej nie zapisze się szkicu. 

Jak robisz przelew w niedzielę z banku A do banku B to kasa na koncie w banku B jest w poniedziałek. To jest chyba oczywiste.

Ale mi nie o to chodzi. Zlecam wypłatę na GC w sobotę rano. Jest adnotacja "oczekuje na realizację". Jest niedziela wieczór, minęło 24h więc powinna być adnotacja "zrealizowano", to ze kasa wejdzie na konto w kolejnym dniu roboczym to inna historia. 

8 minut temu, pawig napisał:

powinna być adnotacja "zrealizowano"

ta adnotacja pojawia się, gdy przelew wychodzi z konta GC. Tak wynika z mojej obserwacji.

Poza tym w regulaminie masz: "Wypłata następuje zazwyczaj w ciągu kilkudziesięciu godzin od zgłoszenia chęci wypłaty środków, lecz w wypadku uzasadnionych utrudnień związanych z rozliczeniami, okres ten może się wydłużyć do 7 dni roboczych."

Edytowane przez monis190

Dobrze. Zatem zleciłem wypłatę w sobotę, minęło 24h, adnotacja się nie zmieniła, zatem przelew nie został zrealizowany w przeciągu 24h. I tylko o to mi chodziło. Jeśli zlece wypłatę w poniedziałek to zostanie puszczona do wtorku, a kasę mogę mieć do środy. Proste. Jeśli zlece w sobotę to przelew nie zostanie puszczony do niedzieli, aby kasa była na koncie w poniedziałek. Innymi słowy, nie ma znaczenia czy zlece wypłatę w sobotę rano czy w poniedziałek rano. 

Dyskuja w ogóle bez sensu. Chciałem tylko jednej prostej odpowiedzi. Czy realizacja wypłaty w 24h co od dawna deklaruje i robi GC dotyczy tylko dni roboczych czy całego tygodnia. Ot proste. Ja nie wymagam tego, aby w GC ktoś siedział i robił przelewy w weekend. Chciałem tylko takiej informacji czy fsjy, że zlece wypłatę w sobotę przyspieszy jej realizację czy wypłatę zlecać w poniedziałek, bo to nic nie zmieni. 

• Confused 1

Wypłata zlecona w niedzielę o 10 rano, pieniądze były fizycznie na moim koncie w poniedziałek w sesji popołudniowej o 15.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)