Skocz do zawartości

[Startup] GoodContent.pl - platforma copywriterska

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, joanna.212 napisał:

KamiX - nie wpadają Ci te maile czasami do Spamu? U mnie ten ostatni zauważyłam właśnie w tym folderze, ale tam raczej na co dzień się nie zagląda i po jakimś czasie są chyba kasowane automatycznie.

Nie, nie wpadają. Mam konto na gmailu to po pierwsze. Tam prawie nic nie wpada w spam, zwłaszcza ważnego. Poza tym, ja realizuję również zlecenia dla klientów prywatnych, z którymi mam kontakt mailowy. Spam sprawdzam regularnie, aby nie przeoczyć żadnej wiadomości, która ewentualnie mogłaby tam wpaść. Na szczęście rzadko tam wpadają. 

Dalej nie rozumiem macie teksty na 3 tyś znaków, przy dobrym podejściu takich napiszecie po 10 minutowych przeanalizowaniu treści 3..czyli prawie 30 zł

Z czym problem? aaaa bo wy zlecacie je dalej :)

Jak wam mało 20-30 zł na godzinę to zapraszam do

]

Research 3 minuty znalezienie treści, przeanalizowanie kolejne 5, napisanie własnymi słowami 10 

Dziękuje i pozdrawiam :)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Dostałem 4, oto wyjaśnienie:

Cytat

Tekst bardzo fajnie napisany. Jedyne zastrzeżenie to brak odpowiednio wyodrębnionego zakończenia/podsumowania.

Wszystko fajnie, ale zleceniodawca nie zgłosił tekstu do poprawek, a w wymaganiach nie było nic na temat konieczności napisania podsumowania... :(

Cóż, życie.

Zajrzyj na moją stronę o filmach i serialach: 500filmow.pl.

5 godzin temu, thomasward napisał:

Dostałem 4, oto wyjaśnienie:

Wszystko fajnie, ale zleceniodawca nie zgłosił tekstu do poprawek, a w wymaganiach nie było nic na temat konieczności napisania podsumowania... :(

Cóż, życie.

U mnie dziś to samo, brak chociaż jednej możliwości poprawki, a 4 za rzekomo złe użycie jednego wyrażenia (które sprawdzałam specjalnie w słowniku PWN), a sam zleceniodawca też używał w swoich wymaganiach... ?

Dzień dobry,

wczoraj wprowadziliśmy moduł zgłaszania nieprawidłowości przez copywriterów do zamówień. Działa to w następujący sposób:

1. W szczegółach zamówienia znajduje się przycisk "Zgłoś nieprawidłowość"
  2. Copywriter wybiera z listy rodzaj nieprawidłowości oraz uzupełnia pole "Twoje uwagi"
  3. My natychmiast dostajemy powiadomienie  (mamy specjalny widok do takich zgłoszeń) i w zależności od sytuacji albo zawieszamy zamówienie (i kontaktujemy się z klientem) albo odrzucamy albo pozostawiamy bez zmian, jeżeli zgłoszenie nie było zasadne.
  4. Jeżeli dany copywriter będzie notorycznie dodawał niezasadne zgłoszenia to nie będzie miał dostępnej tej funkcji.

W poniższych "screenach" widać wszystko dokładniej.

Dodatkowo wprowadziliśmy dla klientów widok pełnej historii zgłoszeń uwag do tekstów (żeby nie musiał analizować tekstu od nowa, gdy nie pamięta jakie wcześniej wpisał uwagi).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Przycisk zgłoszenia nieprawidłowości w podglądzie szczegółów zamówienia:

Screenshot_4.jpg

Ekran edycji zgłoszenia nieprawidłowości:

Screenshot_5.jpg

Edytowane przez pawelek
  • Like 1

@pawelek

Zmiana dobra, ale na jakiej zasadzie to działa? W sensie, w jakim czasie reagujecie? Wczoraj dla przykładu zgłosiłem jeden tekst z kategorii preclowych z bardzo rozbudowanymi wymaganiami (m.in. z koniecznością dodania źródła książkowego). Do teraz to zlecenie jest dostępne, a kategoria nadal jest ta sama. Jak to wygląda w praktyce?

Teraz, Matthew1991 napisał:

@pawelek

Zmiana dobra, ale na jakiej zasadzie to działa? W sensie, w jakim czasie reagujecie? Wczoraj dla przykładu zgłosiłem jeden tekst z kategorii preclowych z bardzo rozbudowanymi wymaganiami (m.in. z koniecznością dodania źródła książkowego). Do teraz to zlecenie jest dostępne, a kategoria nadal jest ta sama. Jak to wygląda w praktyce?

Kategoria tego zamówienia to obecnie "Inny tekst". W takiej sytuacji chyba niewiele można zrobić – jak inny, to na własnych warunkach. Chyba że chodzi o inne zlecenie tego samego klienta, lecz prywatne dla innej grupy copywriterów.

Edytowane przez Ainee