Skocz do zawartości

[Startup] GoodContent.pl - platforma copywriterska

Rekomendowane odpowiedzi

U konkurencji macie giełdę, tutaj piszecie i od razu macie kasę, tam takie teksty moga być miesiącami (ilu to już ich z Giełdy nie sprzedawało po czasie tutaj)

Zadbajcie o przyciągnięcie klientów

• Like 1

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

1 minutę temu, KamiX napisał:

Nie rozumiem was. Kiedyś darliście się o giełdę, a teraz nagle zmiana zdania... Wszyscy chcieliśmy giełdy i ma być!!!

No teraz jak zleceń brakuje to myślę na pierwszym miejscu powinna być promocja, a nie tworzenie giełdy tekstów. To można odłożyć na później.

I co to w ogóle za słowa: "Wszyscy chcieliśmy giełdy i ma być!!!"??? Opanowania trochę.

Ja zresztą nigdy za giełdą nie byłam.

Edytowane przez kluskaKRK
  • Like 2
  • Thanks 1

Problem polega na tym, że jak zleceniodawcy zaczną brać teksty z giełdy, to normalnych zleceń będzie jeszcze mniej i ceny znowu pójdą w dół. Tak było kiedyś na innym portalu. Nie rozumiem, jak można tego nie dostrzegać. Poza tym giełda jest z punktu widzenia copy nieopłacalna - przynajmniej ja mam takie doświadczenia. 

• Like 2
  • Thanks 1

44 minuty temu, KamiX napisał:

Nie rozumiem was. Kiedyś darliście się o giełdę, a teraz nagle zmiana zdania... Wszyscy chcieliśmy giełdy i ma być!!!

O giełdę to najwięcej darlas się Ty. 

Mi giełda na GC nigdy nie była i nie jest potrzeba. 

W obecnym kryzysie są inne priorytety. 

Jak ktoś tak bardzo chce wystawiać teksty na giełdzie to ma już istniejąca do tego platformę. Ciekawy jestem KamiX jaka tam masz sprzedaż... 

• Like 1

Dzień dobry,

na dzisiaj zawieszamy w takim razie prace związane z giełdą. Skupimy się na funkcjach zwiększających atrakcyjność platformy dla klientów oraz na promocji platformy. Do tematu wrócimy jak się zrównoważy podaż i popyt na artykuły.

Paweł Strykowski

• Like 4
  • Thanks 1

4 godziny temu, pawelek napisał:

Dzień dobry,

na dzisiaj zawieszamy w takim razie prace związane z giełdą. Skupimy się na funkcjach zwiększających atrakcyjność platformy dla klientów oraz na promocji platformy. Do tematu wrócimy jak się zrównoważy podaż i popyt na artykuły.

Paweł Strykowski

Jeśli chodzi o "Atrakcyjność dla klientów", to niech to nie będą kwoty wypłacane copywriterom! Pisałam już gdzieś kiedyś, że mamy inflację. Jeśli co któryś zlecający sam pisze na zlecenie to na pewno podnosi swoje stawki stosownie do podwyżek choćby prądu, bez którego nie da się ta drogą zarabiać (zdalnie). 

Ale można mieć solary i wtedy nie mamy prądu :D

@kluskaKRK

Ta pani mi na meila pisała przed całą specyfikacją że 3 zł za dużo, potem ze akceptuje ale jak rzuciła to wszystko to się przeżegnałem i pośmiałem :D 

Obstawiam że to jakiś pośrednik aaa to jedna z firm co ma tutaj konto niby "firmowe" ;)

Olałem ją

Powodzenia 

• Like 1

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków