Skocz do zawartości

[Startup] GoodContent.pl - platforma copywriterska

Rekomendowane odpowiedzi

13 godzin temu, pawig napisał:

Nie rozumiem dlaczego się czepiacie tej liczby copy. GC realizuje działania marketingowe, które mają na celu przyciągnięcie nowych klientów, którzy... mają Wam/nam płacic kasę za teksty. A Wy wbijacie szpile, w sumie sami sobie. 

Jako copy mam "w uchu" to co wypisuje GC, aby się zareklamować, ale gdybym była zleceniodawcą i zobaczyła rozbieżność w tym, co przeczytałam, z tym co zobaczyłam po zarejestrowaniu się, to miałabym pewien niesmak - tyle w temacie. Pozdrawiam

• Like 1

Ja dziś dostałem.

Ale z innej beczki. GC przywróćcie możliwość anulowania podjętego zlecenia. To nie jest sposób na te lewe konta. Dostaje się rykoszetem normalnym copy, którzy uczciwie realizują zlecenia, no ale czasem trzeba anulować. 

• Like 1

6 godzin temu, pawig napisał:

Ja dziś dostałem.

Ale z innej beczki. GC przywróćcie możliwość anulowania podjętego zlecenia. To nie jest sposób na te lewe konta. Dostaje się rykoszetem normalnym copy, którzy uczciwie realizują zlecenia, no ale czasem trzeba anulować. 

Potwierdzam.

18 godzin temu, pawig napisał:

Ja dziś dostałem.

Dzień dobry

szukamy rozwiązania w związku z powielonymi kontami. Jak tylko pojawi się możliwość, wprowadzimy nowe rozwiązanie. Aktualnie jeśli ktoś się pomylił, co do rezerwacji, zawsze może skontaktować się też z administracją w celu anulacji bez blokady na 24 h.

• Like 2

Ech, a liczyłam na jakieś zmiany na portalu ;) z racji wolnej chwili stwierdziłam, że coś napiszę, a pech chciał, że trafiłam na klienta, który nie wie, czego chce, wytyczne daje lakoniczne, a potem odrzuca tekst, bo "jest mało zachęcający". No cóż, widzimisię jak się patrzy, tekst zgodny z wytycznymi, ale odrzucony bez możliwości poprawy. 

Widzimisię klienta nadal święte ;) 

• Like 1
  • Thanks 1

11 godzin temu, monis190 napisał:

Ech, a liczyłam na jakieś zmiany na portalu ;) z racji wolnej chwili stwierdziłam, że coś napiszę, a pech chciał, że trafiłam na klienta, który nie wie, czego chce, wytyczne daje lakoniczne, a potem odrzuca tekst, bo "jest mało zachęcający". No cóż, widzimisię jak się patrzy, tekst zgodny z wytycznymi, ale odrzucony bez możliwości poprawy. 

Widzimisię klienta nadal święte ;) 

Jakie inicjały tego Pana/Pani?

Dzień dobry

pragnę poinformować, że w ciągu najbliższych dni będzie działać możliwość anulacji więcej niż jednej treści (wyłączamy blokadę 24 h ).

Dodatkowo sprawdziliśmy powielenie numeru pesel na kontach.

Konta, gdzie wystąpiły powielone pesele, otrzymały powiadomienie mailowe i muszą ponownie podać poprawny numer pesel. Od dziś nie ma możliwości, aby dwa konta posiadały taki sam pesel. Mam nadzieję, że tym sposobem pozbędziemy się powielonych kont.

Dodatkowo wszystkie konta copywriterskie przed rezerwacją treści (jednorazowo) muszą zatwierdzić oświadczenie o poprawności danych osobowych, które znajduje się w edycji danych przed danymi osobowymi (dotyczy kont rozliczanych na podstawie umowy o dzieło)

pozdrawiam

Redakcja GoodContent.pl

Edytowane przez GoodContent.pl
  • Like 3
  • Thanks 1