Skocz do zawartości

[Startup] GoodContent.pl - platforma copywriterska

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 15.03.2021 o 22:39, Herkules napisał:

I JESZCZE RAZ @Finan zdrówka ale nie róbcie z ludzi niewolników tyle..]

Muszę się do tego odnieść bo nie wytrzymam.Płaciłem za 150 znaków, jakość preclowa z synonimami, ok 15 zł. Zależało mi na jakości i czasie, ale nie uważam że to mała stawka.

Więc nie pisz mi tu o niewolnikach bo sam bym napisał ale brak czasu.Nie mów mi że taka stawka jest dla niewolników bo Jesteś śmieszny w tym momencie.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

11 minut temu, Finan napisał:

Muszę się do tego odnieść bo nie wytrzymam.Płaciłem za 150 znaków, jakość preclowa z synonimami, ok 15 zł. Zależało mi na jakości i czasie, ale nie uważam że to mała stawka.

Więc nie pisz mi tu o niewolnikach bo sam bym napisał ale brak czasu.Nie mów mi że taka stawka jest dla niewolników bo Jesteś śmieszny w tym momencie.

Pan sobie da spokój, bo gadanie z jegomościem Herkulesem nie ma żadnego sensu :) Szkoda Pana czasu i nerwów :)

W dniu 17.03.2021 o 16:36, Baba Jaga napisał:

Niestety mam wrażenie, że tych drugich jest więcej ?

Mam wrażenie, że od około pół roku "bawełna" takich osób po prostu "leży odłogiem na polach". Może mijają już czasy, że i na tergo typu platformach dla copy przynajmniej co któraś osoba napisze wszystko za każdą najniższą cenę?

• Like 2

25 minut temu, gosia-gosia napisał:

Może mijają już czasy, że i na tergo typu platformach dla copy przynajmniej co któraś osoba napisze wszystko za każdą najniższą cenę?

Ja jestem za tym aby tak było.Każda praca MUSI być warta swojej ceny i odwrotnie.

• Like 2

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Drodzy Forumowicze, pozdrawiam w niedzielne popołudnie:

Uzasadnienie odrzucenia dostarczone przez klienta:

"mam wątpliwości czy ten tekst nie jest plagiatem, bardzo szybko został zrealizowany"

?‍♀️

Nie wiem jak Wam, mnie zdarza się czasem zaczynać pisanie tekstu zanim go zarezerwuję, by sprawdzić, czy dam radę pociągnąć temat. W tym przypadku, czy dam radę wcisnąć tyle słów kluczowych, ile życzy sobie klient bez utraty jakości. Jak widać, dla niektórych musi upłynąć określony czas od rezerwacji do realizacji... Pierwszy raz spotykam się z czymś takim. A jak Wam mija dzień? 

50 minut temu, Zidel94 napisał:

Pisz do administracji, bo ta argumentacja klienta jak dla mnie jest bezpodstawna. Jest system antyplagiatowy, skoro tekst przez niego przeszedł to skąd te podejrzenia?

Napisałam zarówno do administracji, jak i do zleceniodawcy. To samo pytanie zadałam. Pierwszy raz spotykam się z taką akcją, że szybko = niedobrze. Klient dla mnie spalony, szkoda czasu i nerwów.

• Like 1

W dniu 17.03.2021 o 15:24, pawig napisał:

Pan sobie da spokój, bo gadanie z jegomościem Herkulesem nie ma żadnego sensu :) Szkoda Pana czasu i nerwów :)

A czy ja z tobą współracowałem? bez obrazy ale jeżeli tutaj mam ryzyko, że stracę na tekście 2 zł lub widzimisię zleceniodawcy a pośrednik i tak przyzna mu rację to od lat wybieram useme proste, łatwe i szybsze przy podobnych zasadach "JEGOMOŚĆ" hah..co jeszcze 

Najlepsze jest to, że przypierniczają się ludzie dla których nic nie robiłem, ino wysłali zapytanie a jak poszedł cennik to już cisza ;)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

18 minut temu, Zidel94 napisał:

Bo nie trzeba z tobą współpracować. Wystarczy poczytać co na tym forum piszesz.

Super kolejny fan? :) takich uwielbiam ;) ale nie mam na to czasu, wpadam zaglądam, pożartuje i znikam a wy dalej się sprzeczacie w portalach gdzie nie macie nic do powiedzenia a ty @pawig to czemu oceniasz skoro nie miałeś okazji..ale czekaj ty jesteś ten co pisze..to jak miałeś współpracować?

Nie no..

https://www.forum.optymalizacja.com/profile/54160-zidel94/

https://www.forum.optymalizacja.com/profile/52248-pawig/

Przypadek, zwykły przypadek ot ;) po sekundzie sami sobie piszą

Miłego dnia 

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

2 godziny temu, Herkules napisał:

Przypadek, zwykły przypadek ot ;) po sekundzie sami sobie piszą

Że co? Co ty za teorie spiskowe tu wymyślasz?

2 godziny temu, Herkules napisał:

Super kolejny fan? :) takich uwielbiam ;) ale nie mam na to czasu, wpadam zaglądam, pożartuje i znikam a wy dalej się sprzeczacie w portalach gdzie nie macie nic do powiedzenia

Cóż za arogancja. Ty mi nie będziesz mówił czy mam coś do powiedzenia czy nie. Ale racja - twoich postów nie można określić inaczej jak jeden wielki żart. Chociaż użyłbym jeszcze określenia bełkot.

Godzinę temu, Herkules napisał:

Czyli logicznie..ty piszesz teksty..i uważasz że współpraca nie ma sensu ;) ale na jakiej płaszczyźnie pisz sam nie bądź pośrednikiem ogarnijcie sie tutaj ;) 

Znów bełkot...

Edytowane przez Zidel94