Skocz do zawartości

[Startup] GoodContent.pl - platforma copywriterska

Rekomendowane odpowiedzi

W odniesieniu do tego, co napisałeś:

1. System ocen wprawdzie teraz jest, ale uważam, że w formie niemal zupełnie dla nas nieszkodliwej. Odkąd pojawił się obowiązek uzasadniania ocen poniżej 5, ocen niższych jest jak na lekarstwo. Potwierdza to tylko moje podejrzenia, że wcześniej wielu zleceniodawców dawało niższe oceny, bo tak, a teraz im się nie chce, bo trzeba uzasadniać :P

2. Boli mnie tylko to, że wprowadzane są zmiany, a my dowiadujemy się o tym po fakcie. Wcześniej było chyba inaczej. Nie każdy ma konto na forum, a maila informującego o wprowadzeniu systemu ocen nadal brak...

3. Zgadzam się z tym, że zleceniodawcy powinny znać faktyczną stawkę, którą za tekst otrzymuje copy. Niestety czasem umawiam się z kim na daną stawkę, a okazuje się, że zleceniodawca jest ogromnie zdziwiony wystawiając zlecenie, bo ma zupełnie inne dane na ten temat. Gdyby wiedzieli jak jest naprawdę być może stawki wzrosłyby. Tymczasem wydaje im się, że płacą nam 8-9 zł na rękę za 1000 zzs, a to jest niespełna 5 zł w rzeczywistości.

• Like 1
  • Thanks 1

A może powinniście się wszyscy spakować i pojechać pomedytować w Bieszczady ;) bo widzę iż kwestia ocen czy przecinków to dla was największy problem :D a nie cen tekstów czy procesu ich oceny przez moderatorów 

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Dzień dobry,

@kluskaKRK, jeszcze w tym tygodniu powinna zostać wdrożona informacja dla Klientów, ile dostają Copywriterzy na rękę za dany tekst :)
Przepraszam, że tyle to trwało, ale po drodze napotkaliśmy jeszcze trochę problemów natury programistycznej.

Pozdrawiam,

Bartłomiej Tokarski

Założyciel GoodContent.pl

• Like 1

15 minut temu, GoodContent.pl napisał:

Dzień dobry,

@kluskaKRK, jeszcze w tym tygodniu powinna zostać wdrożona informacja dla Klientów, ile dostają Copywriterzy na rękę za dany tekst :)
Przepraszam, że tyle to trwało, ale po drodze napotkaliśmy jeszcze trochę problemów natury programistycznej.

Pozdrawiam,

Bartłomiej Tokarski

Założyciel GoodContent.pl

W sensie — że może im się żal zrobi i dadzą nam więcej ? ;)

• Haha 1

1 godzinę temu, jachu napisał:

proszę nie pisz na goodcontent :)

Ooooj tam ... dostępne są aplikacje i nakładki podświetlające błędy ;)

Nigdy nie miałam problemów z ortografią i stylistyką, ale dla pewności sobie jedną taką genialną wszystkowiedzącą ;) zainstalowałam i działa lepiej niż Chołek w moim Tomtomie :diabelek:. Można się zdziwić, w jakich miejscach wymagany jest przecinek. Czasem nie lubię przecinków, burzą moją koncepcję przekazania emocji :hahaha:

Just now, Matthew1991 said:

Też Wam ledwo działa serwis? Już od kilkunastu dni działa jakoś gorzej (przynajmniej u mnie). Teraz, od 30 minut, praktycznie nie mogę się zalogować i zarezerwować zlecenia. 

no teraz i mi coś przymula :)

wcześniej nie widziałam uchybień

Wracam jak bumerang do terminu automatycznego zatwierdzania tekstów przez system. Naprawdę nie da się skrócić tego terminu z 7 do 4 dni? To tak duży problem? Tak długie oczekiwanie naprawdę jest uciążliwe. Ostatnio coraz częściej zdarzają się zleceniodawcy, którzy liczą na automatyczne zatwierdzenie. Jedno kliknięcie — a im się zwyczajnie nie chce. Załamujące.