Skocz do zawartości

[Startup] GoodContent.pl - platforma copywriterska

Rekomendowane odpowiedzi

Mi przydałaby się inna funkcja: możliwość dokonywania poprawek po wysłaniu tekstu (nawet tylko w ciągu pierwszej doby). Niedawno dostałem pierwszą 3, i to w pełni zasłużoną - napisałem, że Elbląg jest w woj. pomorskim, a w tekście to akurat było ważne. Tylko że z błędu zdałem sobie sprawę chwilę po wysłaniu tekstu. To się często zdarza w sytuacji, kiedy realizuje się kilkadziesiąt bardzo podobnych tekstów pod rząd, zwłaszcza do katalogów. 

• Like 2

@encenc  Ja jak zaczynałam pisać i odkryłam, że po wysłaniu nie ma poprawek, to się zdziwiłam! Nie wiem czemu, ale wydawało mi się, że póki tekst niezaakceptowany... kwestia dodatkowego czasu, który zyskuje się na edycję tekstu to chyba nie problem w momencie, kiedy możemy do woli rezerwować zamówienie na kolejne 6 godzin. Mnie zdarzyło się raz, że w edytorze z jakiegoś powodu nie widziałam, że mi enter wskoczył i nagłówek się podzielił w połowie zdania na pół. No i raz bardzo widoczne powtórzenie, które zauważyłam minutę po wysłaniu :unsure:

• Like 2

8zł za 3500 znaków specjalistycznego tekstu medycznego i dodają jeszcze takie coś:

Cytat

PROSZE NIE LAĆ WODY, bo takie teksty będą odrzucane. :)

#januszebiznesu

i ktoś się jeszcze tego podejmuje, szanujcie się

Edytowane przez noupe
  • Like 2
  • Sad 1

Widzę, że rośnie świadomość uciemiężenia naszego dystryktu oraz chęci skonfrontowania beneficjentów naszej ciężkiej i niewdzięcznej pracy z oczekiwaniami copywriterów. To dobrze, zdrowo. Należy dążyć do kompromisów, a w sytuacji, gdy nieustannie mamy do czynienia z murem niezrozumienia i brakiem sprzężenia zwrotnego - działać, uświadamiać, uczyć lub karcić w przemyślany sposób, czyli w taki, żeby przyniósł on efekt wychowawczy.

• Like 1

Panie Bartłomieju. Interesują mnie dane nt. zmieniającej się średniej ceny za 1000zzs zrealizowanych i zatwierdzonych tekstów - na przestrzeni ostatnich 12 miesięcy, w rozbiciu kwartalnym albo ostatniego półrocza, za każdy miesiąc z osobna. Tylko, jeśli to możliwe, to prosiłbym o dokładne dane wygenerowane ze statystyk. Gdyby miały to być ogólne informacje bądź ogólniki na podstawie subiektywnej oceny, to proszę się nie fatygować, bo potrzebuję dojść do konkretnych, własnych i precyzyjnych wniosków. Pozdrawiam.

Dnia 25.07.2019 o 09:15, noupe napisał:

oferują 1,72zł za 1500 znaków :good:

No to naprawdę jest HIT :cray:

Może czas ustawić jakieś minimum w celu obrony czci i godności copy, bo to powyższe to żenada   :rolleyes:

Nie widze takich zleceń — ustawiam sobie strzałkami i na górze wyświetlają mi się po kolei od najlepiej płatnych. Poniżej 4,99zł teraz już rzadko zaglądam. Uważam, że 5 zł za 1000 znaków to minimum. Pamiętajmy — brutto!!!! Nieco więcej niż  połowę z tego dostajemy na konto. 

4 godziny temu, GoodContent.pl napisał:

Dzień dobry,

@PaulMott, bardzo mi przykro, ale niestety nie udostępniam takich danych. Są to dane stanowiące tajemnicę przedsiębiorstwa.

Pozdrawiam,

Bartłomiej Tokarski

Założyciel GoodContent.pl

Eee tam, gdybym pytał o obroty itp. - to rozumiem, ale pytam o dane, które teoretycznie sam mógłbym sobie w bardzo dużym przybliżeniu obliczyć, gdybym nie miał co robić z czasem. Jeśli nie ma Pan takich danych, to sugeruję zapłacić informatykom za możliwość ich generowania przez system, a po co, to już niech się Pan sam domyśli. Temat zamknięty. Pozdrawiam.

Edytowane przez PaulMott

12 minut temu, Ensis napisał:

Z innej beczki: ile czasu zajmuje Wam napisanie takiego standardowego artykułu na 3000-4000 znaków?

Bardzo dokładnie staram się zbadać temat na podstawie co najmniej 8 stron z neta. Czasem nawet i dwie godziny, jeśli branża jest mi obca  i muszę się „douczyć". Piszę dopiero od lutego, więc może się jeszcze rozkręcę ;)

• Thanks 1