Skocz do zawartości

[Startup] GoodContent.pl - platforma copywriterska

Rekomendowane odpowiedzi

@marek_____, czy mógłby Pan przesłać informację, którego zlecenia dotyczy opisany problem?

Na pewno mu się przyjrzymy - obawiam się, że nie otrzymaliśmy żadnej informacji na ten temat.

Czy korzystał Pan z maila, czy też wewnętrznego systemu (panel.goodcontent.pl/contact)? 

Pracujemy już nad naprawieniem problemu związanego z tekstami synonimizowanymi. 

Aktualnie jednak skupiamy się nad pracami nad możliwością zgłoszenia tekstu przez zleceniodawców do poprawy, o co Państwo prosiliście :)

Z poważaniem,

Bartłomiej Tokarski

Zespół GoodContent.pl

Chodzi o zlecenie nr 1218 - Gry przeglądarkowe. Wiadomość wysyłałem na adres kontakt@goodcontent.pl dnia 3 października. Wcześniej pisałem na ten sam adres w innej sprawie i normalnie otrzymałem odpowiedź.

Żeby jednak nie było, że tylko narzekam, to muszę pochwalić za naprawdę szybki czas wypłaty pieniędzy od złożenia wniosku o to - tak powinno być wszędzie.

Chodzi o zlecenie nr 1218 - Gry przeglądarkowe. Wiadomość wysyłałem na adres kontakt@goodcontent.pl dnia 3 października. Wcześniej pisałem na ten sam adres w innej sprawie i normalnie otrzymałem odpowiedź.

Żeby jednak nie było, że tylko narzekam, to muszę pochwalić za naprawdę szybki czas wypłaty pieniędzy od złożenia wniosku o to - tak powinno być wszędzie.

Też miewałam już podobny problem - klient odrzucał tekst, a póżniej zmieniał wytyczne co do niego np. długość itd. Proponuję jeszcze wprowadzić opcję, że gdy klient odrzuca to powinien napisać dlaczego. Warto byłoby to wiedzieć:)

Opcja poprawy - jak najbardziej jestem na tak :)

• Like 1

Ponadto, czy nie byłoby dobrze skrócić czasu automatycznej akceptacji tekstu z 7 do na przykład 3 dni? Tak jest na konkurencyjnej platformie i uważam, że się to sprawdza. Zauważyłem, że jeżeli klient ma ręcznie zaakceptować tekst, to i tak robi to w czasie 1-2 dni, a jeżeli nie, to tekst wisi pełne 6. Rzadko który akceptuje później.

@marek_____, faktycznie musieliśmy pominąć tego maila - środki za odrzucony tekst pokryjemy w takim wypadku z naszej kieszeni, zostały one już dodane do Pańskiego konta :)

Niestety, ale wielu naszych Klientów akceptuje teksty np. 4 czy 6 dnia - tej kwestii raczej nie będziemy wprowadzać zmian.

Z poważaniem,

Bartłomiej Tokarski

Zespół GoodContent.pl

@kluskaKRK, faktycznie, zmiana minimalnej długości tekstu w trakcie trwania zlecenia może prowadzić do nadużyć - wyłączyliśmy taką możliwość :)

W razie wyjątkowych przypadków (np. zupełnego pominięcia tej rubryki) oczywiście będziemy wprowadzać stosowne zmiany w imieniu zleceniodawców.

Z poważaniem,
Bartłomiej Tokarski
Zespół GoodContent.pl

Chciałem jeszcze zapytać jak to jest z tym automatycznym zatwierdzaniem tekstów po 7 dniach - czy jest to równo 168 godzin po napisaniu, czy też pełnych 7 dób? Niezależnie od tego, mam trochę tekstów napisanych 21 października i nie zostały jeszcze zatwierdzone, mimo, że minęło już 8 dni.

@marek_____,@coalaran i @kluskaKRK,  

Faktycznie trochę mija się to z prawdą - początkowo było to maksymalnie 7 dni, lecz ze względów technicznych okres ten wydłużył się do maksymalnie 24 godzin po upłynięciu okresu właśnie siedmiodniowego.

Przekazałem tę sprawę programistom, wkrótce powinno to zostać naprawione :)

Z poważaniem,

Bartłomiej Tokarski

Zespół GoodContent.pl

Mam taką sytuację - zarezerwowałam dwie godziny temu tekst, teraz chciałam go napisać. W międzyczasie okazało się, że zlecenie jest nieaktualne - zleceniodawca je usunął, bo się rozmyślił czy coś tam innego (chociaż tutaj też warto się zastanowić nad sensem takiej możliwości). Ok - chciałabym więc przystąpić do realizacji innego zlecenia, ale nie mogą gdyż cały czas mam w aktualnie realizowanych tekstach tamten nieszczęsny temat. Nie mogę się go w żaden sposób pozbyć - próbowałam nawet wkleić tekst już kiedyś publikowany, tak aby system odrzucił mi go jako plagiat, ale też nic... Jakaś rada?

Swoją drogą powinna być opcja rezygnacji z tekstu :)

Dobry wieczór,

Dzisiaj udało nam się poprawić problem ze zbyt późną automatyczną akceptacją tekstów - wcześniej były one akceptowane w ciągu 24 godzin od minięcia terminu 7 dniowego, ale udało się zredukować ten czas do kilkunastu minut :)

Pracujemy również nad wprowadzeniem minimalnej stawki za 1000 zzs oraz możliwością poprawy tekstów!

Z poważaniem,
Bartłomiej Tokarski
Zespół GoodContent.pl
Edytowane przez GoodContent.pl