Skocz do zawartości

[Startup] GoodContent.pl - platforma copywriterska

Rekomendowane odpowiedzi

Wydłużony czas realizacji zleceń powyżej 4.500 znaków — REWELACJA !!!!!

Tym samym na tekst, który ma mieć 10.000 znaków, jest 9 godzin, a nie tylko 6.

Opcja filtrowania od parametrów najmniejszych do największych przy każdej zakładce zdecydowanie pomaga w szukaniu interesujących mnie teksów.

Zmiany na plus ?

• Like 1

⚠️Uwaga copywriterzy - kolejne zmiany!⚠️

? Od dziś w GoodContent.pl dajemy Wam więcej czasu na napisanie dłuższych tekstów. Cieszycie się? ?

Bez zmian zostaje 6 godzin na tekst mający 4000 zzs i mniej.
✏️Za każde dodatkowe 1000 zzs macie doliczone 30 min więcej.✏️

Na liście zamówień znajdziecie nową kolumnę:
?czas na napisanie tekstu?

Dajcie znać czy taka poprawka Wam się podoba?
  • Like 1
  • Thanks 1

Godzinę temu, WDK2 napisał:

Zmiana spoko, ale bez przesady z ilością tych informacji na ekranie głównym zleceń. Tam już jest za duży bajzel.

Dokładnie o to mi chodziło. Pewnie informacje np. czas na realizację zlecenia mogłyby zostać tam gdzie były. Teraz na głównej chaos i nie można się połapać w niczym.

Byłoby super, jakby strona próbowała nas "zatrzymać" przy wychodzeniu z niej w trakcie pisania tekstu, na przykład odpowiednim pop-upem potwierdzającym taką chęć. Zdarza mi się tracić cały tekst, bo zamykam całe okno nie sądząc, że tam jest karta z pisanym tekstem. Wiem, to moja nieuwaga, ale fajnie byłoby, żeby można było temu zapobiec :)

• Like 3

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Tyle już danych na tej stronie głównej, że teraz mi np. ucina kategorię wynagrodzenie za cały tekst, którą osobiście uważam za najbardziej przydatną. Nie wiem po co wciskanie tam na siłę czasu na realizację zlecenia, jak wynika on po prostu z długości tekstu, a nie jest narzucany przez zleceniodawcę.

• Like 2

Usunęliśmy kolumnę z czasem realizacji zlecenia, ta informacja pojawia się w dymku nad "Liczbą znaków".
Więc lista się odchudziła.

Edytowane przez pawelek

Dzień dobry,

oficjalnie ogłaszamy kolejną zmiany dla copywriterów (choć widzimy, że niektórzy już ją znaleźli).

Teraz na liście zleceń możemy:

• ukrywać wybrane zlecenie
  • ukrywać wszystkie zlecenia od danego klienta.

Przyciski do tej funkcji są widoczne w szczegółach ogłoszenia (załącznik 1):

gc1.thumb.jpg.0ce5cf239926818e930644848b6ca6e2.jpg
Domyślnie, jeżeli ukryjemy zlecenia (pojedyncze lub wszystkie od klienta) to ich nie widzimy, ale może to zmienić używając przycisku "Pokaż ukryte" na liście zleceń, wtedy widzimy także ukryte zlecenia - ale z czerwoną kropką (załącznik 2):

gc3.thumb.jpg.8a6d69065d640f6aebbfef0310982c08.jpg

Edytowane przez pawelek
  • Like 2
  • Thanks 1