Skocz do zawartości

[Startup] GoodContent.pl - platforma copywriterska

Rekomendowane odpowiedzi

On 1/10/2020 at 12:37 PM, kluskaKRK said:

Teraz pojawił się jeszcze czas na realizację zlecenia na stronie głównej. Już tyle tych informacji, że ciężko się zlecenia przegląda....

Kwestia przyzwyczajenia wg mnie, obecne nowinki filtrowania pozwalają naprawdę szybciej znaleźć tekst, który chcesz napisać jeśli wykonujesz zlecenia. A czas wydłużony - super, moze dzięki temu treści będą porządniejsze, bo też widać że autor się przykłada, ale nie ma czasu już sprawdzić, i jakieś literówki wpadają, więc dla powyżej 4500 znaków, to wydłużenie czasu jest na 5.

• Like 1

:)

7 godzin temu, pawelek napisał:

Dzień dobry,

oficjalnie ogłaszamy kolejną zmiany dla copywriterów (choć widzimy, że niektórzy już ją znaleźli).

Teraz na liście zleceń możemy:

• ukrywać wybrane zlecenie
  • ukrywać wszystkie zlecenia od danego klienta.

Przyciski do tej funkcji są widoczne w szczegółach ogłoszenia (załącznik 1):

Rewelacja, pogrzebałam sobie, poukrywałam ... od razu czyściej się zrobiło i przejrzyściej  :)

Super ?

• Like 1

W dniu 15.01.2020 o 17:53, PaulMott napisał:

Jak zrobić nagłówek H2, H3 w wordzie? Z góry dzięki!

Mam nadzieję, że udało Ci się dotrzeć do tych informacji. Pracuję na Wordzie, ale nie  miałam potrzeby używać tej opcji. Kilka razy była konieczność wykonania nagłówka na początku tekstu i to akurat jest prościzna. Natomiast nigdy nie robiłam kilku nagłówków w treści. Podejrzewam, że to bardziej skomplikowane, i opcja na pasku górnym „nagłówek” nie wystarczy ?

• Like 1

3 godziny temu, Baba Jaga napisał:

Mam nadzieję, że udało Ci się dotrzeć do tych informacji. Pracuję na Wordzie, ale nie  miałam potrzeby używać tej opcji. Kilka razy była konieczność wykonania nagłówka na początku tekstu i to akurat jest prościzna. Natomiast nigdy nie robiłam kilku nagłówków w treści. Podejrzewam, że to bardziej skomplikowane, i opcja na pasku górnym „nagłówek” nie wystarczy ?

Dzięki. Tak, używam tej opcji z górnego paska. Pozdrawiam

• Like 1

Dzień dobry,

do wczoraj copywriter, który nie przeszedł (ze względu na niską jakość tekstu testowego) był odrzucony na zawsze.
Musimy się przyznać, że nawet nie był o tym powiadamiany (mail systemowy nie działał w tej funkcji).
Wprowadziliśmy kilka zmian do tego procesu:

• dużo szybciej weryfikujemy teksty próbne niż wcześniej (zwykle do paru godzin),
  • w każdym przypadku copywriter dostaje informacje, czy rejestracja się udała czy nie,
  • po 3 miesiącach copywriter może ponownie spróbować swoich sił i uzupełnić tekst próbny
    (wystarczy wejść na adres: https://panel.goodcontent.pl/re-verification).
    Dotyczy to także copywriterów, którzy już dawno próbowali swoich sił.

Informujemy, że w najbliższych dniach wyślemy maila do wszystkich copywriterów podsumowującego zmiany w GoodContent jakie miały miejsce od 09.2019.

Zapraszamy do zapoznania się z artykułem: Jak zostać copywriterem w GoodContent.pl.
Paweł Strykowski
CEO WhitePress

Edytowane przez pawelek
  • Like 3

4 godziny temu, pawelek napisał:

Informujemy, że w najbliższych dniach wyślemy maila do wszystkich copywriterów podsumowującego zmiany w GoodContent jakie miały miejsce od 09.2019.

Zapraszamy do zapoznania się z artykułem: Jak zostać copywriterem w GoodContent.pl.
Paweł Strykowski
CEO WhitePress

Przyznam, że byłam bardzo sceptycznie nastawiona do przejęcia platformy Goodcontent przez Whitepress. Stąd, nie zawsze pozytywny,  wydźwięk moich wypowiedzi tuż po zmianach właściciela. Nadszedł czas, kiedy mogę spokojnie napisać, że moje obawy się nie potwierdziły. Potrzebowaliście czasu, żeby zapanować nad nową sytuacją. Teraz, oceniając Was po zmianach, które wprowadzacie, jestem pełna optymizmu. Niby nie było ich aż tak wiele i jeszcze zapewne sporo przed Wami, ale te, które wprowadziliście, są dla mnie osobiście przydatne. Ułatwiają pracę. I o to chodzi :). Dzięki :)

• Like 2

Cytat

Tylko dla osób, które mają ponad 100 napisanych artykułow na GoodContent.

Wysokiej jakości - merytorycznie.
Łatwo do czytania - konkretne informacje bez lania wody!!

Minimalna długość tekstu:

5000 znaków ze spacjami

Na konto otrzymasz:

14.49 zł/tekst

Jeśli wystawiasz faktury:

16.77 zł netto/tekst

Kiedyś denerwowało, dziś tylko śmieszy. Tak wiem, na GC jest wolność cen ale mimo wszystko takie kwiatki bawią.

W dniu 29.01.2020 o 20:19, GoodContent.pl napisał:

Wydaje mi się, że ze względu na początek roku. Styczeń to taki miesiąc, kiedy firmy dopiero robią plany marketingowe i nie mają jeszcze konkretnych działań i zamówień na teksty.

Bez przesady; zupełnie z początkiem roku było lepiej, niż w tej chwili. Może winne są ferie? Ale domysłami nie poprawimy sytuacji

• Like 1

1 godzinę temu, Zidel94 napisał:

A ja odnoszę wrażenie, że na GC jest coraz mniej zlecających. Jak się spojrzy na listę są praktycznie te same osoby i te same bądź podobne zlecenia. Moim zdaniem coraz trudniej jest zarabiać na pisaniu tutaj (nad czym ubolewam).

Talka tendencja na stronach pośredniczących miedzy zleceniodawcami i piszącymi jest już od roku