Skocz do zawartości

[Startup] GoodContent.pl - platforma copywriterska

Rekomendowane odpowiedzi

A ja się zastanawiam, czy już komuś udało się zdobyć zlecenie za pośrednictwem platformy? Z innych serwisów mam takie doświadczenie, że zleceniodawcy dość szybko wybierają wykonawcę, a tutaj wciąż wiszą te same zlecenia (ok, dochodzą też nowe), a zleceniodawcy po kilka dni czekają z wyborem copywritera - czy wybór tak ogromny? czy jest jakiś inny problem?

Dobry wieczór,

@Katalina, jak najbardziej, każdego dnia zawierane są transakcje pomiędzy copywriterami i zleceniodawcami :)

Powód stałego "wiszenia" tych samych zleceń jest dość prozaiczny - z tego, co widzę, to zleceniodawcy po wybraniu wykonawcy po prostu zapominają o zakończeniu aktywności ogłoszenia.

Z poważaniem,

Bartłomiej Tokarski

Zespół GoodContent.pl 

Dzień dobry,

@Katalina i @CheNelly, oczywiście, pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu - dziękujemy za jego wskazanie! :)

@Hicarian, bardzo mi przykro, że trafił Pan na tak nierzetelną kontrahentkę - wysłałem do Pana maila z prośbą o przesłanie danych konta bankowego do zwrotu, a copywriterka otrzymała pierwsze (i jednocześnie ostatnie) ostrzeżenie od nas.

Z poważaniem,

Bartłomiej Tokarski

Zespół GoodContent.pl 

Pierwszy copywriter i już olanie tematum. Nie wywiązał się z terminu, nie odpowiada na pytania.

Dzień dobry,

Panie Kamilu, bardzo przepraszam za tę sytuację - niemniej jednak, udało nam się wyjaśnić ją parę dni temu z copywriterem.

Pani Alina z powodów niezależnych od niej nie mogła przesłać tekstu (który de facto został napisany kilka dni przed terminem), stąd też problem z dotrzymaniem terminu.

Kontaktowałem się z Panem w tej sprawie mailowo, gdyż Pani Alina postanowiła w ramach udowodnienia braku złych zamiarów udostępnić Panu zamówiony tekst (oczywiście zupełnie nieodpłatnie).

Czy otrzymał Pan mojego maila z tymże tekstem?

Z poważaniem,
Bartłomiej Tokarski
Zespół GoodContent.pl