Skocz do zawartości

[Startup] GoodContent.pl - platforma copywriterska

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję za akceptację tekstu.

Co do opłaty, to z jednej strony wysoka, ale z drugiej można by ją wprowadzić jako coś w stylu wyjścia awaryjnego dla osób, które pilnie potrzebują przelewu - nawet nie z automatu przez stronę tylko na zasadzie indywidualnego dogadywania się w tej sprawie.

Zaznaczę jeszcze, że jeśli chodzi o stawkę za sporządzenie, to bardzo dużo zależy od samej konstrukcji umowy. Stawka 15 zł jest dla jednego dokumentu zasadna, jeśli w umowie zawiera się wszystkie tytuły tekstów sporządzone przez daną osobę bo może być tego naprawdę dużo - nie wiem, czy tak jest tutaj, bo jeszcze nie wypłacałam środków, ale tak zakładam, ponieważ to zajmowałoby rzeczywiście sporo czasu. W każdym innym przypadku wypisanie prostej umowy z samoliczącym rachunkiem, gdzie trzeba podmieniać tylko dane jednej ze stron umowy, zajmuje pięć minut.

@bagienka, co do indywidualnych ustaleń - jak najbardziej istnieje taka możliwość. Gdyby ktoś potrzebował więcej niż jednej wypłaty miesięcznie, wystarczy skontaktować się z nami mailowo.

Niestety, stawka 15 złotych jest odgórnie ustalona przez nasze biuro księgowe - nie mamy na to wpływu. Wielokrotnie próbowaliśmy negocjować, lecz niestety nic z tego.

Z poważaniem,

Bartłomiej Tokarski

Zespół GoodContent.pl

Rozumiem, w takim razie jeszcze jedno pytanie  z tym związane.

Na stronie w zakładce finansów jest napisane " przysługuje Ci 1 wypłata w miesiącu!". Czy mamy to zrozumieć jako zlecenie wypłaty, czy faktycznie zrobiony przelew? Mam na myśli sytuację, że np zlecam wypłatę 31 maja, ale dojdzie ona oczywiście na początku czerwca. Czy w czerwcu mogę zlecić ponownie, bo ograniczenie dotyczy zlecenia wypłaty na platformie, czy będę mogła dopiero w lipcu, bo dotyczy ono daty operacji na Państwa koncie?

Witam mam pewien problem, zarejestrowałem się na portalu, wysłałem tekst podczas rejestracji jednak nie otrzymałem żadnej wiadomości o rejestracji i nie mogę się zalogować. Od rejestracji minął jakiś miesiąc.

Wysłane z mojego Y6_Piano_black przy użyciu Tapatalka

Dzień dobry,

@bagienka - chodzi o wypłatę ZLECONĄ w danym miesiącu. Przykładowo, jeśli kliknie Pani "wypłać środki" 31. maja, to będzie Pani miała możliwość zlecenia wypłaty już 1. czerwca. Data faktycznego wpłynięcia środków na konto nie ma znaczenia.

@To_masz - czy mogę prosić o informację, z jakiego maila się Pan rejestrował? Proszę o kontakt pod mailem kontakt@goodcontent.pl.

Z poważaniem,

Bartłomiej Tokarski

Zespół GoodContent.pl

Dzień dobry,

@bagienka - Najmocniej przepraszam za problem, lecz zlecenia p. Tomasza są wyłączone z automatycznej akceptacji po 7 dniach. Pan Tomasz obiecał przejrzeć teksty jeszcze w tym tygodniu.

Celem przyspieszenia tego procederu, proszę o kontakt z p. Tomaszem (przy użyciu zakładki "Kontakt z klientem").

Jest to wyjątkowy przypadek.

Z poważaniem,

Bartłomiej Tokarski

Zespół GoodContent.pl

Aż mi głupio, że ostatnio tylko ja zadaję pytania, ale trudno.

Jak wygląda sprawa z czasem na realizację zadań z dłuższymi tekstami, na które 6 godzin to za mało?

Nie byłyśmy pewne ze Zleceniodawczynią jak to ugryźć jeśli zarezerwuję temat a czas się skończy, skoro zlecenie chyba wtedy wraca do puli. Dlatego zlecenie otwarte zostało zamknięte i dostałam zaproszenie do prywatnego. Po akceptacji i tak wyświetla się te nieszczęsne sześć godzin i nie wiem na co się przygotować, bo na pewno w tym czasie nie zdążę.

Dzień dobry,

@bagienka - zazwyczaj w takiej sytuacji właśnie najlepszym wyjściem jest przekazanie zlecenia jako "prywatne".

Skoro jest Pani jedyną wykonawczynią, proszę się nie przejmować tym, że skończy się Pani czas w zleceniu prywatnym - nikt nie ma prawa go Pani odebrać. Najwyżej zarezerwuje je Pani jeszcze raz.

Najlepiej będzie, kiedy zarezerwuje Pani zlecenie dopiero, gdy napisze Pani tekst :)

Z poważaniem,

Bartłomiej Tokarski

Zespół GoodContent.pl

• 2 tygodnie później...
Dnia 11/28/2016 o 12:25, aragornik napisał:

Goodcontent jako, że kontakt przez forum z wami jest o wiele lepszy to czy mogę prosić o odpowiedź na maila w sprawie płatności? Jeśli by były potrzebne dane do zidentyfikowania mnie to podam na PW.

Również zauważyłam, że reakcje na forum są zdecydowanie szybciej niż na mailu, a nie ukrywam, że zależy mi na czasie. Byłabym wdzięczna za odpowiedź na mojego maila, chętnie podam dane na priv.