Skocz do zawartości

[Startup] GoodContent.pl - platforma copywriterska

Rekomendowane odpowiedzi

Póki co jeszcze czekam - bo liczę, że za jakiś czas dostanę. Jak za kilka dni nadal nic się nie zmieni to się odezwę. Ale sugerowałbym jakieś systemowe działanie w celu przyspieszenia pisania (np. by można było po np. X dniach dla nienapisanych tekstów podnieść stawkę o np. 20%).

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Skończyły się wakację to i teksty piszą się wolniej ;)

Jak wspomniał kolega, odrzucenie tekstów powoduje, iż nie mam ani wiedzy co było w nich nie tak, ani tym bardziej szansy na poprawę czy odzyskanie zmarnowanego czasu 

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Fajnie by było gdyby zlecający mógł filtrować do swoich zleceń np osoby, które mają mniej niż x odrzuceń.

Funkcja o której napisał @Ptaq faktycznie by się przydała. Też mam czasem taką sytuację, że chętnie bym dołożył $$ albo zmniejszył wymagania np długość treści.

• 2 tygodnie później...

A czy dałoby radę wprowadzić coś takiego, że copywriter po dodaniu tekstu ma jeszcze np. pół godziny albo godzinę na ewentualną edycję, albo do czasu kiedy tekst nie zostanie zaakceptowany lub odrzucony?

Pytam bo np. pisałam przed chwilą precla i jakoś mi umknęło, że nie zaznaczyłam słowa klucz pogrubioną czcionką. Poprawiłabym to od razu, ale już się nie da. Dlatego wydaje mi się, że taka funkcjonalność by się przydała.

Dzień dobry,

@bagienka, bardzo spodobał mi się Pani pomysł - wielokrotnie spotkaliśmy się z sytuacją, że copywriterzy prosili nas mailowo o edycję świeżo przesłanego tekstu. Wleciało na listę rzeczy do wprowadzenia ;)

Z poważaniem,

Bartłomiej Tokarski

Zespół GoodContent.pl 

12 minutes ago, Pepe_Tczew said:

Mam ten sam problem, zniknęły mi wszystkie teksty napisane wczoraj, a te które już wcześniej zostały odebrane, nagle mają status oczekujących na akceptację.

Mam to samo. Wydaje mi się też, że zniknęły najnowsze zlecenia od zleceniodawców (te które były jeszcze wczoraj późnym wieczorem). 

Dzień dobry,

Bardzo przepraszam za całe zamieszanie - problemy hostingodawcy były na tyle poważne, że byliśmy zmuszeni przywrócić kopię zapasową całego serwera z wczorajszego poranka.

Dysponujemy jednak kopią zapasową bazy danych wszystkiego, co działo się na stronie w dniu wczorajszym. Dzisiaj będziemy przywracać te dane, nic nie zostanie utracone :)

Z poważaniem,

Bartłomiej Tokarski

Zespół GoodContent.pl