Skocz do zawartości

[Startup] GoodContent.pl - platforma copywriterska

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry,

Spieszę z wytłumaczeniem, czemu na stronie pojawił się komunikat "Strona tymczasowo niedostępna. Przepraszamy za utrudnienia." - musieliśmy tymczasowo (na kilka godzin) wyłączyć stronę, aby przywrócić backup bazy danych :)

Wracamy już za kilka godzin.

Z poważaniem,

Bartłomiej Tokarski

Zespół GoodContent.pl

Witam, do tej pory nie było z mojej strony zastrzeżeń co funkcjonowania serwisu, ale dzisiejsza nagła zmiana hostingu nieco mnie wkurzyła. Konkretnie chodzi mi o to, że o przerwie technicznej powinniście odpowiednio wcześniej poinformować, żeby copywriterzy zdążyli wysłać realizowane teksty i nie rezerwować nowych. 

Czy czas na realizację zlecenia ze względu na przerwę techniczną będzie przedłużony? Zarezerwowałem tekst przed przerwą, nie mogę przesłać tekstu do akceptacji, a czas realizacji upływa za kilka godzin. Jak rano strona "wstanie" to pewnie ktoś już zabierze mi zlecenie.  

@kreolski, zdaję sobie sprawę z tego, że ta sytuacja jest nieprzyjemna dla obu stron - faktycznie, powinniśmy w takiej sytuacji poinformować mailowo o przeprowadzanych pracach. Niestety, na poprzednim hostingu zupełnie przestały działać skrzynki mailowe - stąd brak takowej informacji...

Tak więc jeśli przesyłali Państwo w ostatnich dniach do nas jakieś wiadomości e-mail, proszę o ponowne przesłanie, jak tylko strona zacznie funkcjonować :)

Z poważaniem,

Bartłomiej Tokarski

Zespół GoodContent.pl

Kurczaki, miałem kilkutygodniowe problemy i chciałem dzisiaj wznowić przyjmowanie zleceń, a tutaj niespodzianka - strona nie działa.

Na linuxpl nie koniecznie będzie to dobre rozwiązanie, ale czas pokaże.

Ps. odpisze ktoś z administracji, kiedy przywrócicie funkcjonowanie serwisu?