Skocz do zawartości

[Startup] GoodContent.pl - platforma copywriterska

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór,

Strona działa już od dobrych kilku godzin w zdecydowanej większości przypadków - niestety w niektórych przypadkach przeglądarki pobierają jeszcze stare DNSy, ale to tylko kwestia czasu :)

PS. Bardzo dziwna sprawa, bo nie dostawałem dzisiaj żadnych powiadomień o nowych wpisach w wątku na forum. Stąd też brak aktywności :(

Pozdrawiam i przepraszam za całe zamieszanie,

Bartłomiej Tokarski

Zespół GoodContent.pl

Edytowane przez GoodContent.pl

Próbowałem się zarejestrować (nowy użytkownik). Wpisałem co trzeba, przekierowało mnie do logowania, ale niestety dalej nic, nie dostałem też żadnego maila.

Izolacje Natryskowe - Ocieplanie pianką Warszawa - Poddasza i stropy. 

https://docieplanie-poddaszy.pl/  a może wybierz sobie coś pożytecznego na https://szlabany24.pl 

Dzień dobry,

@Toto - czy mogę prosić o podesłanie Pańskiego adresu e-mail na kontakt@goodcontent.pl? Sprawdzę, czy nie zapisał się w bazie. W każdym razie rejestracja powinna działać, gdyż zakładałem już dzisiaj kilka testowych kont i za każdym razem obyło się bez problemu.

@aragornik - za każdym razem, gdy zmieniany jest hostingodawca, na domenie należy zmienić DNS. Zawsze powoduje to, że niektórzy użytkownicy są szybciej "przekierowywani" przez swojego dostawcę internetu na właściwą stronę, a niektórzy - wciąż na starą. DNSy zmieniliśmy wczoraj ok. godziny 14, tak więc do tej pory dzisiaj powinny się już rozpropagować w całości. Można sprawdzić, na jakim etapie jest propagacja domeny np. tutaj: https://dnschecker.org/#A/goodcontent.pl Kiedy we wszystkich polach pojawi się adres "136.243.239.240", propagacja zostanie zakończona :) Niestety nie mamy wpływu na to, jak szybko zostanie to zakończone :( Tak po prostu działa sieć internetowa.

@AdamBoganD - włamu nigdy nie doświadczyliśmy, tym bardziej nie było go w tym przypadku ;) Wszystko już ze stroną w porządku - tak jak wspominałem, po prostu trzeba odczekać kilka godzin aż Pański dostawca internetu "załapie" nowy adres strony.

Pozdrawiam,

Bartłomiej Tokarski

Zespół GoodContent.pl

Witam  - Bydgoszcz łączę UPC - nie mogę się nadal zalogować. Zamówiłem teksty 1,5 tygodnia temu, na dzień przed migracją otrzymałem email że są napisane, a teraz nie mogę się dostać na konto. Sprawdzałem w róznych przeglądarkach.

edit:

Działa tylko pod przeglądarką TOR.

Edytowane przez Hicarian

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test