Skocz do zawartości

[Startup] GoodContent.pl - platforma copywriterska

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry,

Bardzo przepraszam za problem - właśnie rozpoczynamy z nim walkę. Nie powinno to potrwać dłużej niż kilkadziesiąt minut, bo na szczęście już zidentyfikowaliśmy źródło problemu :)

Przepraszam za brak reakcji, ale chyba dałem się rozleniwić okresowi międzyświątecznemu... ;)

Pozdrawiam,

Bartłomiej Tokarski

Założyciel GoodContent.pl

@korona1973, nad tym też właśnie pracujemy - niestety, rozwiązanie tego problemu może być trochę trudniejsze... Wygląda na to, że leży on po stronie naszego hostingodawcy (Biznes-Host.pl), dlatego też niestety jego wyeliminowanie może potrwać trochę dłużej :( W każdym razie zgłosiliśmy to już ich administracji.

Pozdrawiam,

Bartłomiej Tokarski

Założyciel GoodContent.pl

I mają rację, niestety nie polecam copy tej platformy, jestem w stanie udowodnić, że tekst jaki dodałem do SPRAWDZENIA, trafił z czasem do klienta, ot to taka nowostka przy ilości tam tysięcy nas ;)

Z drugiego konta tekst zaakceptowany, tak sprawdziłem, bo niejedna platforma już chciała próbnych tekstów, pisała że złe, a potem odpsrzedała (sprawdzę kiedy on trafi w Google ;) 

TUTAJ TEKST WYSŁANY W LISTOPADZIE, ZNAJDUJE SIĘ NA STRONIE KLIENTA (ktoś mi o tym wspominał, więc specjalnie tą platformę sprawdziłem) a potem wam moderator wyślę, że tekst zły itd (dodam tylko, iż u konkurencji działam całkiem nieżle na jasnych oraz przejrzystych zasadach)

Edytowane przez Herkules

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

1 godzinę temu, Pepe_Tczew napisał:

Kiedyś coś dla nich pisałem, ale denerwuje mnie praca na akord, kto pierwszy zarezerwuje tekst ten pisze. 

A jak ma to niby według ciebie wyglądać? o_O 

10 osób piszę ten sam tekst w tym samym czasie i kto pierwszy wyśle ten otrzymuje wynagrodzenie?