Skocz do zawartości

[Startup] GoodContent.pl - platforma copywriterska

Rekomendowane odpowiedzi

@GoodContent.pl Dziękuję serdecznie! Właśnie ta kwestia mnie najbardziej nurtowała, gdyż rozumiem, że komuś może nie spodobać się tekst. Jednak wówczas zaskoczył mnie ten błąd podczas wysyłania (bałam się w ogóle czy tekst się zapisze w jakikolwiek sposób, stąd pamiętam). Być może zleceniodawca nie zachował się fair, prosząc właśnie o zamknięcie zlecenia, nie widząc nawet wyników realizacji. Bywają i tacy ;). Pozdrawiam! 

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Dzień dobry.

Dwa dni temu wysłałem maila, ale nie dostałem odpowiedzi. Poprawiałem tekst i wysłałem go zleceniodawcy przed końcem czasu na poprawę. Od razu przeniosło mnie do aktualnie realizowanych, a tam brak tekstów. Zlecenia nie ma w archiwum. Zleceniodawca otrzymał tekst w wiadomości prywatnej i poinformował mnie, że niestety nie ma możliwości zaakceptowania go. Proszę o szybką reakcję.

Dzień dobry Panie Krzysztofie,

Obawiam się, że niestety nie otrzymałem żadnego maila w takiej sprawie - czy mógłbym Pana prosić o ponowne przesłanie maila? Może Pan również przesłać mi go w wiadomości prywatnej na forum, a zaraz się tym zajmę :)

Pozdrawiam,

Bartłomiej Tokarski

Założyciel GoodContent.pl

Gość maugosias

Ile czasu ma zleceniodawca na odniesieni  się do tekstu wysłanego "na próbę"? Też 7 dni?

Edytowane przez maugosias

Gość maugosias
14 godzin temu, GoodContent.pl napisał:

Dzień dobry,

@maugosias, w tym przypadku nie ma maksymalnego terminu na akceptację.

Pozdrawiam,

Bartłomiej Tokarski

Zespół GoodContent.pl

Trochę szkoda, bo wysłany tekst może sobie "wisieć" w nieskończoność (?); zaczynam rozumieć dlaczego zlecenia z tekstami na próbę potrafią być długo nierealizowane :(. Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam

Edytowane przez maugosias

• 2 tygodnie później...

Mnie kiedyś p. Monika Szatyłowicz odrzuciła inny dobry tekst. Pan Bartek po przyjrzeniu się sprawie, przyznał mi pieniądze, ale mam swoją czarną listę zleceniodawców, od których nie biorę tekstów.  Ps. Goodcontent zróbcie coś z tymi odrzutami bez słowa wyjaśnienia bo mojej kursantce też ostatnio odrzucono świetny tekst. Na szczęście portal staje wtedy na wysokości zadania , czyli po stronie sprawiedliwości ;)

Edytowane przez Inka22

Jestem Marta i nie mam 22 lat:)

29 minut temu, Inka22 napisał:

Mnie kiedyś p. Monika Szatyłowicz odrzuciła inny dobry tekst. Pan Bartek po przyjrzeniu się sprawie, przyznał mi pieniądze, ale mam swoją czarną listę zleceniodawców, od których nie biorę tekstów.  Ps. Goodcontent zróbcie coś z tymi odrzutami bez słowa wyjaśnienia bo mojej kursantce też ostatnio odrzucono świetny tekst. Na szczęście portal staje wtedy na wysokości zadania , czyli po stronie sprawiedliwości ;)

Już poruszałam tu temat, że skoro GC wystawia umowy o dzieło, to obowiązkiem zamawiającego jest zapłata za dzieło lub wezwanie do poprawy dzieła, jeśli nie spełnia warunków opisanych w zleceniu. Odrzucanie za widzimisię bez podania przyczyny jest zwyczajnie niezgodne z prawem - odsyłam do Kodeksu Cywilnego!!!

• Like 1