Skocz do zawartości

[Startup] GoodContent.pl - platforma copywriterska

Rekomendowane odpowiedzi

Gość maugosias
4 godziny temu, mamilo napisał:

Witam.

Jesteś jakiś problem z akceptacją tekstów ? Bo mam kilka które wiszą już 9 dni 

Jeśli chodzi o sprawdzanie unikalności, to napisałam  wczoraj dwa teksty i praktycznie od rzzu zostały pod tym względem sprawdzone

3 godziny temu, kluskaKRK napisał:

Hehe, mi wiszą dwa teksty jeszcze od listopada :P

To najlepszy dowód na to, żeby wziąć pod uwagę w ogóle likwidację takiej opcji jak żądanie za pośrednictwem GC tekstów próbnych

1 minutę temu, maugosias napisał:

Jeśli chodzi o sprawdzanie unikalności, to napisałam  wczoraj dwa teksty i praktycznie od rzzu zostały pod tym względem sprawdzone

To najlepszy dowód na to, żeby wziąć pod uwagę w ogóle likwidację takiej opcji jak żądanie za pośrednictwem GC tekstów próbnych

Chodziło mi o czas akceptacji przez zlecającego, który wynosił zawsze max 7 dni. Chyba, że coś się teraz zmieniło.

Gość maugosias
2 godziny temu, mamilo napisał:

Chodziło mi o czas akceptacji przez zlecającego, który wynosił zawsze max 7 dni. Chyba, że coś się teraz zmieniło.

A, to co innego. Nie wiem, czy się coś zmieniło. Na razie jedne tekst mam zaakceptowany tego samego dnia, kiedy go napisałam, a drugi czeka dopiero 2. dzień, więc trudno powiedzieć.

Panie Mateuszu,

Dziękuję za zgłoszenie! :)

Sytuację mamy cały czas pod kontrolą - prowadzimy testy mające na celu przyspieszenie działania systemu, dlatego też mogą od czasu do czasu występować kilkugodzinne przerwy w sprawdzaniu.

Pozdrawiam,

Bartłomiej Tokarski

Zespół GoodContent.pl

Dnia 30.07.2018 o 20:17, GoodContent.pl napisał:

Dzień dobry,

Faktycznie, w przypadku dwóch zleceń (ID 33978 i 33972) wydłużyliśmy czas automatycznej akceptacji z 7 na 14 dni.

Jest to wyjątkowa sytuacja - zrobiliśmy to na wyjątkową prośbę zleceniodawcy :) 

Pozdrawiam,

Bartłomiej Tokarski

Zespół GoodContent.pl

Witam, czy termin uległ kolejnemu wydłużeniu ?