Skocz do zawartości

[Startup] GoodContent.pl - platforma copywriterska

Rekomendowane odpowiedzi

A czy byłaby możliwość wprowadzenia opcji by zlecający podawał powód odrzucenia tekstu?

W ostatnim czasie zdarzyło mi się 3 krotne odrzucenie różnych tekstów, mimo że uważam, że były one dobre, ale przede wszystkim były one napisane według wytycznych. Nie dostałam nawet szansy na poprawę co uważam za bardzo słabe -_-

• Like 1

5 hours ago, MagdaO said:

A czy byłaby możliwość wprowadzenia opcji by zlecający podawał powód odrzucenia tekstu?

W ostatnim czasie zdarzyło mi się 3 krotne odrzucenie różnych tekstów, mimo że uważam, że były one dobre, ale przede wszystkim były one napisane według wytycznych. Nie dostałam nawet szansy na poprawę co uważam za bardzo słabe -_-

Zgadzam się z powyższym. Jeśli tekst był zły, to fajnie byłoby dostać feedback co było nie tak :)

Nie mówiąc o tym, że czasem to pewnie jest widzimisię zlecającego :P

48 minut temu, kluskaKRK napisał:

Zgadzam się z powyższym. Jeśli tekst był zły, to fajnie byłoby dostać feedback co było nie tak :)

Nie mówiąc o tym, że czasem to pewnie jest widzimisię zlecającego :P

Dokładnie... 

I jeszcze czasem są tacy złośliwi jak odsyłają tekst do poprawki. 

Istnieją zlecający, którzy nie chcą tracić czasu na odsyłanie tekstu do poprawki. Wolą go odrzucić. Kiedyś takie tłumaczenie uzyskałam. Oczywiście było mi przykro, bo ja poświęciłam czas na napisanie tekstu. W dodatku nadal uważam, że tekst został odrzucony bez większych powodów.

Dobry wieczór,

5 godzin temu, aragornik napisał:

Chyba znowu skrypt sprawdzający unikalność się zatkał :(

Niestety, dzisiaj znowu zaczął sprawiać problemy - udało nam się jednak szybko załatwić sprawę :)

Jeśli zaś chodzi o brak informacji odnośnie odrzucenia tekstu, to na pewno wprowadzimy rubrykę "Powód odrzucenia tekstu" - na razie niestety nie mogę obiecać żadnego konkretnego terminu, bo na razie wszystkie moce przerobowe rzuciliśmy na temat naprawy systemu sprawdzania unikalności oraz oczywiście obiecanego systemu dopuszczania do lepiej płatnych zleceń w zależności od współczynnika odrzuconych tekstów ;)

Pozdrawiam,

Bartłomiej Tokarski

Założyciel GoodContent.pl

Dobry wieczór,

7 godzin temu, ladyhaunted napisał:

Przedwczoraj wysłałam drugiego maila w sprawie unikalności, ale nie dostałam odpowiedzi, więc chciałabym się przypomnieć :)

Czy mógłbym prosić o przesłanie maila ponownie? Obawiam się, że nie mam w tej sprawie żadnego zaległego maila z przedwczoraj :(

Pozdrawiam,

Bartłomiej Tokarski

Założyciel GoodContent.pl

Moglibyście dodać konieczność kategoryzacji typu tekstu przez klienta przy składaniu zlecenia i wyświetlać ten typ na liście (precel/zaplecze/katalog/opis/tematyczny/specjalistyczny/blog/artykuł lub coś podobnego). Skończyły by się teksty seo za najniższe stawki, ale z wymaganiami wyższych kategorii.

20 minut temu, marek_____ napisał:

Moglibyście dodać konieczność kategoryzacji typu tekstu przez klienta przy składaniu zlecenia i wyświetlać ten typ na liście (precel/zaplecze/katalog/opis/tematyczny/specjalistyczny/blog/artykuł lub coś podobnego). Skończyły by się teksty seo za najniższe stawki, ale z wymaganiami wyższych kategorii.

Popieram! Ostatnio pojawia się coraz więcej tekstów z wymaganiami na wysokiej jakości artykuły ze śródtytułami i innymi bajerami, a na rękę wychodzi koło 2zł za 1000 zzs :/

Teksty i artykuły na zamówienie

Kinga Mamak Copywriting