Skocz do zawartości

[Startup] GoodContent.pl - platforma copywriterska

Rekomendowane odpowiedzi

W niektórych zleceniach na głównej widnieje, że np. 1 tekst do napisania, a jak się wejdzie w zlecenie to nie ma nic. Po cofnięciu dalej widnieje na głównej w aktywnych, a tekstów w środku nie ma :P 

Edit: Napisałem tekst w zleceniu, w którym były do napisania dwa. Został jeden, ale zlecenie jest już w nieaktywnych mimo, że ten tekst nadal można napisać. Coś szwankuje.

Edytowane przez Matthew1991

16 godzin temu, GoodContent.pl napisał:
Cytat

Dzień dobry,

@plamster, to taki uśredniony termin - czasem jest to kilka dni więcej, a czasem kilka dni mniej.

Wiadomo, to dość długo... Szybciej jednak nie dajemy rady, aplikacji jest całkiem sporo :)

A w jaki sposób dowiem się o akceptacji albo o dorzuceniu tekstu? Otrzymam e mail czy podczas próby logowania pojawi się informacja?

Dzień dobry,

@kluskaKRK, @Justyna88 i @Matthew1991 - czy mógłbym prosić Państwa o przesłanie ID przykładowych zleceń? Zająłbym się tą sprawą, ale na razie nie zauważyłem takich symptomów w żadnym ze zleceń :(

7 godzin temu, korona1973 napisał:

@GoodContent.pl Świetna wiadomość :-)

Natomiast w innym temacie chciałam zauważyć, że teraz ,,opis zlecenia", które the facto jest najważniejszy, znajduje się na samym dole strony, a jakaś mało ważna uwaga, wręcz oczywista, znajduje się na górze strony :-) 

,,Uwaga!
Jeśli w polu "Liczba tekstów" przy każdej pozycji widnieje 0, nie pisz tekstu próbnego - oznacza to, że inni copywriterzy już zarezerwowali dane teksty." 

Taka oczywista (moim zdaniem niepotrzebna) uwaga wpływa negatywnie na czytelność całej strony.

Pozdrawiam :-)

Jak najbardziej ma Pani rację - już bierzemy się do przywrócenia starego sposobu wyświetlania :)

EDIT: Już po sprawie!

Pozdrawiam,

Bartłomiej Tokarski

Założyciel GoodContent.pl

Edytowane przez GoodContent.pl

25 minutes ago, GoodContent.pl said:

Dzień dobry,

@kluskaKRK, @Justyna88 i @Matthew1991 - czy mógłbym prosić Państwa o przesłanie ID przykładowych zleceń? Zająłbym się tą sprawą, ale na razie nie zauważyłem takich symptomów w żadnym ze zleceń :(

Przykładowo przykład z teraz - zlecenie 42076 Gdzie organizacje pozarządowe itd.

Na liście wyświetla się jako aktywne -tekst nie został jeszcze napisany. Gdy wchodzę w zlecenie, okazuje się, że jest nieaktualne - ktoś już je pisze/napisał.

@Justyna88, czy mogłaby Pani podesłać mi maila na kontakt@goodcontent.pl z adresem e-mail, na jakie zarejestrowane jest Pani konto?

Może Pani to również zrobić za pośrednictwem wiadomości prywatnej na forum - sprawdzimy to :)

EDIT:

@Justyna88, wygląda na to, że nie ma to nic wspólnego ze zleceniami lepiej płatnymi - przejrzałem kilka takich zleceń i w niektórych liczba tekstów się zgadzała, a w niektórych nie.

Wygląda na to, że problem leży gdzie indziej, już się nad tym głowimy :)

Pozdrawiam,

Bartłomiej Tokarski

Założyciel GoodContent.pl

Edytowane przez GoodContent.pl

Ja bym jednak starała się dalej uświadamiać zleceniodawcom, na czym polega konkretny gatunek zlecenia, bo jak czytam:

"Dobre teksty do precli - narty"

- Tekst musi być 100% unikalny.
- Jego motywem przewodnim musi być "fraza"
- Tytułem tekstu musi mieć min. 5-8 wyrazów i zawierać frazę
- Tekst musi zawierać min. 3000 znaków.
- Tekst powinien składać się z akapitów / wypunktowań (a nie być jednym blokiem tekstu).

Przy czym klient płaci za 2500 zzs, bo tak zaznaczył w odpowiednim polu, 

(zlecenie 42200)

- to zastanawiam się, "co poeta miał na myśli" i czy w ogóle wie, co zamawia.

Oczywiście - każdy tekst powinien być unikalny. Ale precel - powyżej 2500 znaków z wypunktowaniami?

Proponuję wprowadzić możliwość zgłaszania zleceń, które tak drastycznie same sobie przeczą.

Edytowane przez maugosias

9 minutes ago, maugosias said:

Ja bym jednak starała się dalej uświadamiać zleceniodawcom, na czym polega konkretny gatunek zlecenia, bo jak czytam:

"Dobre teksty do precli - narty"

- Tekst musi być 100% unikalny.
- Jego motywem przewodnim musi być "fraza"
- Tytułem tekstu musi mieć min. 5-8 wyrazów i zawierać frazę
- Tekst musi zawierać min. 3000 znaków.
- Tekst powinien składać się z akapitów / wypunktowań (a nie być jednym blokiem tekstu).

Przy czym klient płaci za 2500 zzs, bo tak zaznaczył w odpowiednim polu, 

(zlecenie 42200)

- to zastanawiam się, "co poeta miał na myśli" i czy w ogóle wie, co zamawia.

Oczywiście - każdy tekst powinien być unikalny. Ale precel - powyżej 2500 znaków z wypunktowaniami?

Proponuję wprowadzić możliwość zgłaszania zleceń, które tak drastycznie same sobie przeczą.

Ja wychodzę z założenia po prostu, że takich tekstów nie piszę, jeśli nie odpowiadają moim stawkom itd. Nie ma się co denerwować :)

4 godziny temu, kluskaKRK napisał:

Ja wychodzę z założenia po prostu, że takich tekstów nie piszę, jeśli nie odpowiadają moim stawkom itd. Nie ma się co denerwować :)

To jest dobre rozwiązanie, tyle że zawsze znajdzie się ktoś, kto je pisuje. Efekt? Jest ich coraz więcej...

Fakt, np. to:

Cytat

Szukam osób do stałej współpracy. 
Teksty muszą mieć chwytliwy title.
Ładnie Podzielona na nagłówki
Najlepiej uwzględnienie SEO i słów kluczowych
Jakieś zdjęcia

Minimalna długość tekstu:
2500 znaków ze spacjami
Na konto otrzymasz:
2.96 zł/tekst
Jeśli wystawiasz faktury: