Skocz do zawartości

[Startup] GoodContent.pl - platforma copywriterska

Rekomendowane odpowiedzi

@plem,

Najprawdopodobniej w ciągu kilku najbliższych dni zakończymy prace - wszystko jest już gotowe, pracujemy już tylko nad zwiększeniem wydajności autorskiego modułu automatycznie sprawdzającego unikalność przesłanych tekstów :)

Z poważaniem,
Bartłomiej Tokarski 
Zespół GoodContent.pl 

@mmr88,

Rzeczywiście, na kilkanaście minut padła nam strona główna, ale sama platforma przez cały czas działała w sposób niezakłócony.

W każdym razie, wszystko jest już w porządku - dziękujemy za czujność :)

Z poważaniem,

Bartłomiej Tokarski

Zespół GoodContent.pl 

Dzień dobry,

Jak obiecałem, tak zrobiliśmy :)

Chciałbym zaprosić Was do skorzystania z drugiej edycji platformy do zamawiania tekstów GoodContent.pl!

Bogatsi o doświadczenie związane z pierwszą edycją, zdecydowaliśmy się na wypuszczenie bezobsłguowej i automatycznej wersji - teraz aby zamówić teksty, wystarczy wystawić i opłacić zlecenie!
Następnie teksty o najwyższej jakości będą dostarczane automatycznie najszybciej na rynku.
Jest to możliwe dzięki współpracy nawet kilkuset copywriterów JEDNOCZEŚNIE nad jednym zleceniem!

Wysoka jakość jest utrzymywana dzięki temu, że nasi doświadczeni moderatorzy będą weryfikować każdego copywritera na podstawie tekstu próbnego, napisanego specjalnie do Państwa zlecenia.
Jeśli się spisze, będzie mógł dla Państwa pisać - jeśli nie, nigdy o nim nie usłyszycie!

NA NASZEJ PLATFORMIE ZAREJESTROWANYCH JEST PONAD 4000 COPYWRITERÓW!
Czas zapomnieć o "awariach dysku" czy "chorobach" - teksty na pewno zostaną dostarczone przed terminem!

Nie wierzysz? Sprawdź nas za darmo - wyślij maila, a dostaniesz od nas 50 ZŁOTYCH NA TEKSTY!

Sami Państwo ustalają rodzaj i cenę tekstów - gwarantujemy pełną dowolność!
Po napisaniu tekstów, muszą je Państwo zaakceptować lub odrzucić (można to robić hurtowo, w kilka sekund) - jeśli zostanie on odrzucony, nie zapłacą Państwo ani grosza.

Wprowadziliśmy również system antyplagiatowy automatycznie weryfikujący, czy tekst jest całkowicie unikalny.
Jeśli nie, copywriter nie ma możliwości przesłania go.

Zapraszam na stronę: GoodContent.pl

Dane firmy - wystawiamy faktury VAT:
Megatype Bartłomiej Tokarski
ul. Pod Bateriami 30
05-500 Piaseczno
NIP: 1231316531
REGON: 364290148
kontakt@goodcontent.pl

Z poważaniem,

Bartłomiej Tokarski

Zespół GoodContent.pl

System antyplagiatowy - świetna sprawa!  Korzystałem z serwisu jakiś czas temu i działa naprawdę dobrze. Jedynym problemem jest jak dla mnie mało intuicyjny interfejs, co w połączeniu z ilością etapów całego procesu, utrudnia korzystanie z serwisu. Zamówiłem, odebrałem teksty, ściągnałem na dysk, a tu okazuje się, że copywriter nie dostał pieniędzy, bo czegoś nie kliknąłem. Przydałyby się jakieś przypominacze w panelu, typu wykrzyknik nad zakładką, podświetlenie, czy coś... Copywriter też przyznał, że interfejs jest mało intuicyjny, więc coś chyba jest na rzeczy. Generalnie jednak platforma jest zdecydowanie godna polecenia.

Nie jestem jeszcze zarejestrowany na waszej platformie i dlatego nie widzę cennika, czy jest taniej niż na textbookers? :okularnik:

Piękne i lśniące włosy sprawiają, że czujesz się młodo! Sprawdź na portalu KOBIECO.PL  jak poderwać chłopaka sprawdzonymi sposobami! Towarzystwo budownictwa społecznego TBS to krok ku lepszej przyszłości... Czy długi to także jeden z Twoich problemów? sprawdź jak szybko wyjść ze spirali zadłużenia!

Dzień dobry,

Przepraszam wszystkich za brak informacji, lecz od wczoraj trwają prace związane ze zwiększeniem wydajności systemu sprawdzania unikalności tekstów, a dodatkowo jesteśmy w trakcie przenosin platformy na lepszy serwer (trwa propagacja domeny, stąd problemy).

Jeszcze raz najmocniej przepraszam, że nie odnieśliśmy się do tej sprawy natychmiastowo.

Mieliśmy nadzieję, że proces uda nam się przeprowadzić znacznie szybciej.

Z poważaniem,

Bartłomiej Tokarski

Zespół GoodContent.pl

Czy wszystko na pewno działa?

Wrzuciłem wczoraj ogłoszenia i odzew zerowy, fakt ,że stawki są niewysokie, ale zlecałem już za taką kwotę nie raz i odzew był praktycznie po godzinie.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/