Skocz do zawartości

Dylemat - przekierowania poszczególnych podstron

Mike Godslayer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

W kwietniu zdecydowałem o przejściu mojej strony z htmla na Wordpress.
Przerzuciłem ok 100/500 artykułów tzn. dodawałem na wordpressie i usuwałem z serwera pliki html z poprzedniej wersji. Teksty nieprzeniesione nadal były dostępne i linkowane z Wordpressa.
Ostatecznie zrezygnowałem z migracji do wordpressa i zostanę przy HTMLu.
Wszystkie teksty na Wordpressie są już zaindeksowane i w site:mojastrona.pl wyświetlają się wyżej od tych, które są w HTMLu.
Jak przywrócić starą wersję tak by uniknąć dublowania treści?
1) Usunąć wordpressa i po prostu wgrać stare pliki w HTMLu?
2) Czy może stworzyć przekierowanie tekstów z wordpressa na przywrócone teksty w htmlu? Jeśli ten wariant to jak powinno wyglądać takie przekierowanie? Prosiłbym o jakiś szablon w tagu code, bo nie mam pojęcia. ;)

Dodam, że pod słowami kluczowymi wyżej w Google były teksty w HTMLu, obecne linki z Wordpressa są niżej w wynikach.

Proszę o pomoc w tej sprawie.

Pozdrawiam serdecznie

Obszerne i dobrze napisane Recenzje filmów znajdziesz na Filmowo.net!

Wszystkich, którzy lubią dyskutować o filmie zapraszam na Forum filmowe - komentuj i oceniaj filmy!

Skazany na śmierć (ang. Prison Break) to jeden z popularniejszych ostatnio seriali telewizyjnych.

Musisz zrobić przekierowanie 301, ze 2 dni temu było o tym na forum tu:

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/215217-nowa-strona/

Co do niższych pozycji to jeśli nie robiłeś 301 to nie ma się chyba co dziwić ;)

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności