Skocz do zawartości

Test rank evolve

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Kupiłem ten rank evolve jakiś czas temu (~2tyg. temu). Jako, że raporty są faktycznie bardzo szczątkowe to sprawdziłem kilka tych stron przez to co mi GWT znalazło i przyznam sczerze, że... te strony wg mnie wyglądają kiepsko (by nie powiedzieć tragicznie). Nie wiem może je jakoś mega podlinkowali etc. jak wydarzą się jakieś cuda na podlinkowanej domenie to napiszę bo na razie to za wcześnie trochę.

• 3 tygodnie później...

Dobra. Dopiszę teraz bo już minęło trochę od zakupu. Pozycje poleciały w dół   :) i tak już zostały (zbieg okoliczności?). Nic w tym czasie kompletnie nie było robione i linkowane wszystko jakoś tam "stało". Stronki z linkami jak dla mnie wyglądają ... tragicznie a szkoda bo widziałem też mają jakieś inne pakiety ALE jeśli wygląda wszystko jak te pseudo strony to nie polecam.

Pozycje poleciały w dół 

to też w sumie zależy od profilu linków jakie ma strona i od fraz, po prostu być może te PBN to za mało na tą konkurencję,

ja też jak podlinkowałem swoje strony z własnych PBN to niektóre  strony rankowały a  niektóre nie

który pakiet kupiłeś? ten za 190 $ ?

Pozycje poleciały w dół 

to też w sumie zależy od profilu linków jakie ma strona i od fraz, po prostu być może te PBN to za mało na tą konkurencję,

ja też jak podlinkowałem swoje strony z własnych PBN to niektóre  strony rankowały a  niektóre nie

który pakiet kupiłeś? ten za 190 $ ?

W sumie to, że poleciało to olać bo domena guzik warta :) a jednemu rośnie innemu spada więc to dla mnie zrozumiałe i o to nie mam pretensji. ALE nie fajnie, że strony w tej sieci są opisywane jako wyglądające normalnie i naturalnie a wg mnie jest inaczej.

Pakiet wziąłem podstawowy ten za 85, by zobaczyć to w ogóle; bo z początku myślałem też o innych ich pakietach by kupić potem ale jakość tych stron mnie trochę odrzuca (pominę szczegóły).

Moim zdaniem problem jest z domeną która wybrałes.

OK tego nie neguje.

Chodziło mi bardziej o to, że te strony, które opisują jako "moc html5" + wyglądające jak dobre normalne strony - trochę to wg mnie się mija z prawdą. Nie ma co debatować :)

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności