Skocz do zawartości

ASPS (Automatyczne Sprawdzanie Pozycji Strony)

enkaps

Rekomendowane odpowiedzi

Co możecie powiedzieć o tym narzędziu? Ze swojej strony dodam, że najbardziej podoba mi się brak limitu stron (strasznie mnie te limity zawsze wkurzały). Ale jednocześnie znajomy mówił, że jak korzystał, to około 10% fraz miało zawyżone pozycje (Top 10) w porównaniu do innych narzędzi.

Gdyby ktoś mi też mógł napisać na PW (nie chcę wywoływać flame war) o co chodziło z ich tzw. "niespełnionymi obietnicami", byłoby super.

Link do narzędzia: 

https://asps.pl/

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ty tak na poważnie ?

Nie, on temat podbija, bo zainteresowania nie było.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

W czym problem?

Pewnie na solo chce wyskoczyć?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Co możecie powiedzieć o tym narzędziu?

Sprawdza pozycję w google.

Ze swojej strony dodam, że najbardziej podoba mi się brak limitu stron

Serio? Stat4seo też nie ma żadnych ograniczeń.

Różnica jest taka, że stat4seo kosztuje 200 pln jednorazowo, do tego kupujesz prosiaki za 30-50 pln miesięcznie i jakiegoś vpsa za 300 rocznie. Z taką konfiguracją możesz sprawdzić 30-50k fraz dziennie.

Kto ma kalkulator to może sobie policzyć ile kosztowałoby go sprawdzenie tylu fraz w tym wspaniałym systemie.

o co chodziło z ich tzw. "niespełnionymi obietnicami"

Aytor narzędzia to pospolity "kosmita". Twierdził, że ma miliony pomysłów jak zarobić na systemie nie biorąc kasy od użytkowników. Uzytkownicy tego forum ochoczo testowali mu narzędzie przez parę miesięcy, po czym stwierdził, że papa smerf przyszedł i z pamięci mu pomysły wykasował, no i że musi zacząć brać kasę od użytkowników :D

To tak w skrócie.

Rozumiem waszą nieufność. Konto założone zaledwie 24h temu. Także moje zapewnienia mogę sobie wsadzić... :D

@blake dzięki za wyjaśnienie. Nie byłem w temacie, stąd moje pierwsze pytanie o te narzędzie. 

Swoją drogą, temat nie powinien zostać usunięty? Jawna reklama jakiegoś badziewia :D

Omg :P

Jak powstał temat z zapytaniem odnośnie ASPS gdzie indziej, to zasugerowano mi utworzenie tematu tutaj, wraz z wrzuceniem linku do programu. 

@Websplash, tylko nie ustawiaj sobie avatara w tym samym dniu co ja, bo już w ogóle nam konta za dublowanie pokasują xD Wesoło, nie ma co...

@blake, stat4seo nie testowałam, właśnie ze względu na cenę. I dzięki za wyjaśnienie.

A najlepsze jest to, że sypie softami w innym temacie https://www.forum.optymalizacja.com/topic/215308-audyt-seo-jakie-narz%C4%99dzia/?view=findpost&p=1436958po czym za chwile pisze:

Ciekaw jestem na jakiej zasadzie to działa. Automatyczne monitorowanie pozycji w Google jest niezgodne z ich polityką prywatności.

:hahaha:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności