Skocz do zawartości

ASPS (Automatyczne Sprawdzanie Pozycji Strony)

enkaps

Rekomendowane odpowiedzi

Nigdy nie zapewniliśmy, że system będzie darmowy bez limitów i na zawsze.

Może aby rozwiać wszelkie wątpliwości poprosisz administratora forum o przywrócenie tamtego tematu? Tutaj nic nie ginie, czasami jest tylko niewidoczne. To jak? Odświeżysz nam pamięć?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nigdy nie zapewniliśmy, że system będzie darmowy bez limitów i na zawsze.

Może aby rozwiać wszelkie wątpliwości poprosisz administratora forum o przywrócenie tamtego tematu? Tutaj nic nie ginie, czasami jest tylko niewidoczne. To jak? Odświeżysz nam pamięć?

Wystarczy zacytować nasze słowa - będzie o to trudno bo nigdy nie padły z naszej strony słowa, że obiecujemy darmowy system, na zawsze i bez limitów - to powtarzali tylko inni użytkownicy i moderator forum. My wyjaśnialiśmy tak jak teraz, a te informacje nadal powtarzano.

https://asps.pl - najtańsze monitorowanie fraz!

Może aby rozwiać wszelkie wątpliwości poprosisz administratora forum o przywrócenie tamtego tematu?

No właśnie prosimy, przyłączam się do prośby.

Kiedyś prosiliście o administratorów o jakieś zmiany w tamtym temacie, może teraz prośba o jego przywrócenie?

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

to już teraz nawet moderator kłamie:)

Świat schodzi na psy. Nawet chyba domyślam się kogo mają na myśli, coś było ze zmianą tematu czy coś takiego z MaxPanem, a nie chciał coś tam zrobić. Nie pamiętam dokładnie o co chodziło.

Pierwotny temat został ukryty przez właściciela forum, ja nie wtrącam się w tą dyskusje bo nawet chyba (jak dobrze pamiętam :D) w mailingu pisano o moderatorze który pobiera profity od jakiejś firmy co oferuje system statystyk. Nie wskazano który to moderator, więc powiem tylko że ja na pewno nie otrzymuje żadnych profitów od żadnej firmy. Jeśli Autorzy chcą stary temat o ich narzędziu uwidocznić należy skontaktować się z adminem.

Jeśli Autorzy chcą stary temat o ich narzędziu uwidocznić należy skontaktować się z adminem.

No ja poproszę Autora starego tematu aby wystąpił do Admina z prośbą o uwidocznienie.

Może ktoś jeszcze jeszcze za? Hehe wiem że to marzenia i tak nie poproszą Admina o przywrócenie bo jest im nie na rękę tamten temat.

A miała być taka fajna szeptanka...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Dla Państwa wyjaśnień:

Poprzedni temat został usunięty przez moderację bez uprzedzenia i bez podania przyczyny, a nasze konto zablokowane na pewien czas także bez uzasadnionej przyczyny. Nie prosiliśmy o usunięcie tematu, prosiliśmy o zmianę tematu, który został bez uzasadnienia ani bez naszej wiedzy wcześniej zmieniony ze złośliwa intencją. Każdy użytkownik tego forum według regulaminu nie ma prawa żądać usunięcia, zmiany tym bardziej jak myślimy przywrócenia tematu. Nie jesteśmy zainteresowani przywróceniem tematu, tym bardziej nie byliśmy zainteresowani nowym tematem o asps.pl na forum pio.

Moderator MaxPan rozpowszechniał nieprawdziwe informacje godzące w nasze dobre imię jakoby system pokazywał kompletnie nieprawdziwe pozycje - mimo, że nadesłaliśmy nasze wyjaśnienia. Z ubolewaniem podjęliśmy w tej sprawie czynności na drodze prawnej. Zarazem szanujemy opinie użytkowników, nawet jakby były wyrażane pod wpływem wypowiedzi innych użytkowników, ale nie możemy przystać na ciągłe i świadome rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji godzących w nasze dobre imię.

Miłego wieczoru!

Każdy użytkownik tego forum według regulaminu nie ma prawa żądać usunięcia, zmiany tym bardziej jak myślimy przywrócenia tematu.

Więc nie żądaj tylko poproś. To też są ludzie...

Dla Państwa wyjaśnień:

Moderator MaxPan rozpowszechniał nieprawdziwe informacje godzące w nasze dobre imię jakoby system pokazywał kompletnie nieprawdziwe pozycje - mimo, że nadesłaliśmy nasze wyjaśnienia. Z ubolewaniem podjęliśmy w tej sprawie czynności na drodze prawnej. Zarazem szanujemy opinie użytkowników, nawet jakby były wyrażane pod wpływem wypowiedzi innych użytkowników, ale nie możemy przystać na ciągłe i świadome rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji godzących w nasze dobre imię.

Miłego wieczoru!

No to widzę, że robi się bardzo ciekawie. Czy Ci co usunęli u Was konta też powinni się bać jeśli będą wygłaszać opinię, że Wasza usługa im nie odpowiada i jest generalnie kiepska ? 

Moja pierwsza aplikacja na iOS - Zysk z faktury VAT ;)

Apple = mac-world.pl

Nie prosiliśmy o usunięcie tematu, prosiliśmy o zmianę tematu, który został bez uzasadnienia ani bez naszej wiedzy wcześniej zmieniony ze złośliwa intencją.

Nie został zmieniony ze złośliwą intencją. Pamiętam że został zmieniony z coś w stylu: Darmowy monitoring, na coś w stylu: Płatny monitoring, i stało się to w momencie kiedy wprowadziliście opłaty. Więc gdzie tu złośliwa intencja?

To była zmiana tytułu tematu na faktyczny jaki powinien być.

A i co jak co ale w Wasze twierdzenie:

,,Moderator MaxPan rozpowszechniał nieprawdziwe informacje godzące w nasze dobre imię,,

Nie uwierzę. Tak się składa że nigdy nie widziałem aby coś on robił złego na rzecz innej firmy/osoby, nawet za czasów jak jeszcze nie był moderatorem. A wręcz przeciwnie można z nim się dogadać jak z normalnym człowiekiem, ale potrzeba do tego normalnej rozmowy, a nie Wy od razu z oskarżeniami.

Koledzy jeśli admin uznaje za potrzebne przywróci poprzedni temat, ja wiem co pisałem i co cytowałem. Trzymajmy się tematu. Jeśli ktoś korzysta z z tego narzędzia, autor tego tematu prosił o opinie. Ten temat moderuje osobiście admin. EOT

No tak autor prosił o opinie.

Więc ja wyrażę swoją opinię i kończę uczestnictwo w tym temacie. Korzystałem, był w miarę ok, ale ze względu jak zachowali się twórcy narzędzia stanowczo nie polecam !

Dziękujemy wszystkim osobom, które od wczoraj zarejestrowały się wchodząc z tego tematu - szczególnie tym, które zakupiły pakiet :) Dla każdego mamy kupon rabatowy ASPS5 - kupon można zrealizować wielokrotnie zarówno przy zakupie nowego pakietu jak i przedłużenia/upgrade'u. Kupon ważny do poniedziałku godz. 24.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności