Skocz do zawartości

ASPS (Automatyczne Sprawdzanie Pozycji Strony)

enkaps

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Trollowanie i hejt w tym przypadku po prostu nie działa. Ludzie już wiedzą, że opinie w internecie trzeba brać z przymrużeniem oka, bo na przykład większość z nich jest tworem na zlecenie - dzisiaj jest to największy problem serwisów z opiniami typu opineo. Chcielibyśmy podkreślić, że w tym wątku ciężko o konstruktywne opinie, bo wszystkie opierają się na tym, że obiecaliśmy za darmo na zawsze bez limitu, gdy tak po prostu nie było. W starym wątku odnalazło się kilka konstruktywnych opinii, każdą przeanalizowaliśmy, a sugestie wdrożyliśmy do systemu.

Jeśli jest coś co można przetestować za darmo to ludzie testują i wyrabiają własne zdanie. A gdy widzą, że za podobny pakiet inni pobierają kilka razy więcej to decyzja może być tylko jedna - kupuję. Czy ma dla nich jakieś znaczenie, że kilka osób jest niezadowolonych? Jak kupują to wychodzimy z założenia, że nie.

Na kilkaset zarejestrowanych kont otrzymaliśmy kilka zgłoszeń z prośbą o usunięcie konta, ale w efekcie usunęliśmy kilkanaście kont - w skrócie: założyć niezgodnie z regulaminem kilka kont i mieć pretensję do świata o wszystko (nie kierujemy tej myśli do użytkownika powyżej). Przeliczając na procenty byłoby to mniej niż 1 procent. Świat tak zbudowany jest, że każdego nie zadowolimy chociaż się staramy :)

Miłego weekendu!

https://asps.pl - najtańsze monitorowanie fraz!

Nie szalejcie, bo zaraz się zacznie grożenie pozwami

"Wykrakałeś". :)

Z ubolewaniem podjęliśmy w tej sprawie czynności na drodze prawnej.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

A ja polecę... iMacros

śmiało można stosować - trwa sekundę i robi screeny - jak coś ma mieć 30 dni money back albo coś w tym stylu sie przydaje...

VERSION BUILD=7601105 RECORDER=FX
TAB T=1
SET !VAR1 {{!URLCURRENT}}
SAVEAS TYPE=png FOLDER=c:\Screenshots FILE={{!URLCURRENT}}.jpg

i screen sobie śpi, aż coś mi o nim nie przypomni...

chyba, że stosuje do czego innego - ale to juz inna historia

ps. 3ba pobrać wtyczke imacros dla FF

Trollowanie i hejt w tym przypadku po prostu nie działa. Ludzie już wiedzą, że opinie w internecie trzeba brać z przymrużeniem oka, bo na przykład większość z nich jest tworem na zlecenie - dzisiaj jest to największy problem serwisów z opiniami typu opineo. Chcielibyśmy podkreślić, że w tym wątku ciężko o konstruktywne opinie, bo wszystkie opierają się na tym, że obiecaliśmy za darmo na zawsze bez limitu, gdy tak po prostu nie było

Google nie kłamie. Tego mam nadzieję też się nauczyliscie.

Trollowanie i hejt akurat nie ma miejsca bo ludzie chcą tego co im obiecano.

No chyba że ktoś postępuje jak starożytni rzymianie... Czego nie można dać należy to obiecać.

Przypomnę tylko że Rzym szybko upadł...

4sk50z.png

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

wpis napisał włąściciel ... chyba ... mam nadzieję :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Trollowanie i hejt w tym przypadku po prostu nie działa. Ludzie już wiedzą, że opinie w internecie trzeba brać z przymrużeniem oka, bo na przykład większość z nich jest tworem na zlecenie - dzisiaj jest to największy problem serwisów z opiniami typu opineo. Chcielibyśmy podkreślić, że w tym wątku ciężko o konstruktywne opinie, bo wszystkie opierają się na tym, że obiecaliśmy za darmo na zawsze bez limitu, gdy tak po prostu nie było

Google nie kłamie. Tego mam nadzieję też się nauczyliscie.

Trollowanie i hejt akurat nie ma miejsca bo ludzie chcą tego co im obiecano.

No chyba że ktoś postępuje jak starożytni rzymianie... Czego nie można dać należy to obiecać.

Przypomnę tylko że Rzym szybko upadł...

4sk50z.png

Nie możemy się dopatrzeć na tym screenie informacji, że obiecujemy na zawsze za darmo i bez limitu. Czy ktoś by mógł to podkreślić? :)

Ale bądźmy poważni - informowaliśmy o stanie faktycznym. System był wtedy za darmo, bez limitu - więc pisaliśmy o nim w sposób jak na załączeniu.

Trollowanie i hejterstwo niestety się tutaj odbywa - w swoim czasie opublikujemy to co nadsyłają nam Dobre Duszki ;) a teraz coś co było/jest publiczne:

forum.png

Jak opublikujemy pozostałe informacje to ten temat także zniknie w niewyjaśnionych okolicznościach :)

P.S. Zawsze piszemy z oficjalnych kont jak widać. Nowicjusze, którzy zaczęli temat ponarzekali(?) i ucichli, a powinni pozytywnie szeptać według tutejszych insynuacji.

P.S.2. Większość osób zarejestrowało się w asps.pl po ogłoszeniu wprowadzenia opłat. Wnioski?

P.S.3. Wczoraj wprowadziliśmy kolejne trzy istotne funkcje, które obiecaliśmy jeszcze w poprzednim temacie, więc rozwijamy się nieustannie.

Pokaż może lepiej screena z tego usuniętego tematu z tym co pisałeś, że system będzie za darmo dla użytkowników a na to jak na nim zarobić nie pobierając opłat macie pełno pomysłów.

PS. Tylko nie pisz, że tak nie było, bo akurat pamięć to ja mam dobrą a tym bardziej zapamiętałem właśnie to, bo czekałem na to co to będą za pomysły (bo trochę główkowałem i zastanawiałem się jak można zarobić na darmowym monitoringu i za chu... nic nie mogłem wymyślić).

PS2. Co do tego, że system jest najtańszy... ;) Przecież nawet w tym temacie wyliczyłem ile wychodzi u konkurencji zakup softu i gołym okiem widać, że jak mamy 300+ fraz do sprawdzenia to już jest drożej. Jedyne dla kogo ten system może być przydatny to dla właścicieli stron, którzy chcą sobie niezależnie monitorować pozycjonerów i sprawdzają sobie 20 swoich fraz.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Nie możemy się dopatrzeć na tym screenie informacji, że obiecujemy na zawsze za darmo i bez limitu. Czy ktoś by mógł to podkreślić? :)

Na zadanie przeze mnie pytanie o to, na ile/jak/czemu/ jak długo będzie za darmo w tamtym wątku odpowiedziliście: "mamy wiele innych sposobów na finansowanie tego projektu :) " czy coś podobnego, ale o tym samym znaczeniu.

a na to jak na nim zarobić nie pobierając opłat macie pełno pomysłów

Rozmowa o pomysłach nie jest postawieniem gwarancji, obietnicy, zapewnienia. Tym bardziej nie mówiliśmy, że za darmo bez limitu na zawsze. Pomysły realizujemy Pakiet 5 jest za darmo, Pakiet 25 także można mieć za darmo, kolejne Pakiety także będzie można mieć bez wnoszenia opłat. Wyjaśnialiśmy to kilkukrotnie, więc nawet jak nasze słowa były źle zrozumiane to je wyjaśnialiśmy.

PS2. Co do tego, że system jest najtańszy... ;) Przecież nawet w tym temacie wyliczyłem ile wychodzi u konkurencji zakup softu i gołym okiem widać, że jak mamy 300+ fraz do sprawdzenia to już jest drożej. Jedyne dla kogo ten system może być przydatny to dla właścicieli stron, którzy chcą sobie niezależnie monitorować pozycjonerów i sprawdzają sobie 20 swoich fraz.

Przydatne jest dla każdego, duże agencje zarabiają więcej i je stać na wydatek 160 zł miesięcznie - inne z kolei inwestują w utworzenie własnego rozwiązania. Generalnie ludzie lubią wygodę, wolą się zarejestrować i zacząć natychmiast monitorować bez martwienia się o instalacje, serwer www, serwery proxy itd. Asps.pl po prostu zapewnia tę wygodę za atrakcyjną cenę, bo jest najtańszym system do monitorowanie w kategorii rozwiązań abonamentowych (pakietowych). Wszelkie programy do własnej instalacji to zupełnie inna, nieporównywalna kategoria.

Rozmowa o pomysłach nie jest postawieniem gwarancji, obietnicy, zapewnienia.

LOL

Równie dobrze możecie napisać, że ewenetualne zapowiadane zmiany w projekcie, dodatkowe funkcje które zapowiadaliście na forum nie są gwarancją zrealizowania pomysłów.

Jeżeli z góry wiedzieliście (!), że projekt będzie po kilku miesiącach płatny to po co było to umieszczanie "DARMOWY" w tytule wątku? By nałapać klientów? Darmowi testerzy? Ja osobiście nie lubie czegoś takiego, albo się wprowadza od razu darmowy pakiet (ubogi) i od razu obok płatne pakiety.

Przydatne jest dla każdego, duże agencje zarabiają więcej i je stać na wydatek 160 zł miesięcznie

:D

Niezłe tłumaczenie... i pomysł biznesowy :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności