Skocz do zawartości

ASPS (Automatyczne Sprawdzanie Pozycji Strony)

enkaps

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tutaj kazda nowa osoba wzbudza podejrzenia. Mam wrazenie ze kazdy na wstepie jest traktowany jako cwaniak, ktory nie moze zalozyc tematu, jesli nie ma z niego zadnych korzysci (a jesli mowi ze tak jest, to jest to podejrzane). Za dlugo siedzicie w tej dziedzinie, macie juz spaczenie zawodowe :D

Owszem, utworzylam nowy temat, bo why not. Liczylam sie z szorstkim traktowaniem, bo od czasu do czasu wpadalam na to forum i wiem czego sie spodziewac (nigdy nie mialam powodu by zalozyc konto, zwlaszcza ze nie trzeba go, zeby czytac forum).

Po prostu... Z niewinnego zapytania zrobila sie burza i to mnie (troche, ale jednak) dziwi. No coz, EOT.

Jedyną osobą, której zachowanie w tym temacie można by ewentualnie w jakiś sposób połączyć z nadużywanym przez Ciebie pojęciem hejtu jesteś Ty sam. Pozostali uczestnicy tej dyskusji używają merytorycznych, a nie emocjonalnych argumentów wskazując Ci problem do zaistnienia, którego sam się poniekąd przyznałeś kilkanaście wypowiedzi wcześniej. Co więcej podają Ci na tacy gotowe rozwiązanie tej sytuacji.

Wystarczyłoby przyznać się do czegoś co zostało wykazane czarno na białym, przeprosić, dać tym osobom które Ci za darmo pomogły w rozwoju tego systemu jakieś rabaty na przyszłe korzystanie i TEMAT BYŁBY ROZWIĄZANY I ZAMKNIĘTY, ale Ty wolisz jątrzyć dalej i tworzyć teorie spiskowe nie mające pokrycia w faktach. 

Z mojej strony EOT, bo szkoda mi mojego cennego czasu.

Napisaliście gdzieś że robię hejt bo pisałem że powinniście dać choć rabat dla swoich testerów którzy tak na prawdę nie wiedzieli że są testerami.

Odpisałeś że był miesiąc gratis, to ja mam pytanie odróżniasz słowo rabat i co ono znaczy od miesiąc gratis? To są 2 różne pojęcia.

Nie chcecie się przyznać do błędu i to wszystko. Każdy błędy popełnia, jak byście się przyznali że i owszem źle był poprzedni temat opisany, przeprosili, już dawno temat by był zamknięty.

A wy jak ta krowa na miedzy, rolnik jej mówi nie idź do sąsiada żreć a ona swoje nadal u sąsiada trawa jej lepiej smakuje.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Nie możemy się dopatrzeć na tym screenie informacji, że obiecujemy na zawsze za darmo i bez limitu. Czy ktoś by mógł to podkreślić? :)

Ale bądźmy poważni - informowaliśmy o stanie faktycznym. System był wtedy za darmo, bez limitu - więc pisaliśmy o nim w sposób jak na załączeniu.

Ja odniosę się tylko do swoich kwestii:

- tak, nie obeicywaliście - więc to podkreślam !!! NIE OBIECYWALIŚCIE !!!

- tak, pozycjonujecie się na frazy ze słowem "darmowy" - akurat temu nei możecie zaprzeczyć bo to jest fakt oczywisty na screenie

W związku z brakiem obietnicy (no bo ślubu nie braliście z gawiedzią) ale uwzględniajac ZOBOWIĄZANIE (DEKLARACJA) jakie niesie screen wios jest jasne. Nie wkurzajcie pozycjonera :P

Wprowadzenie w błąd polega na tym, iż sprawca swoimi podstępnymi zabiegami doprowadza pokrzywdzonego do mylnego wyobrażenia o określonym stanie rzeczy

Jeśli chodzi o Mnie EOT bo nie korzystam z byle czego.

edytka: a i jeszcze jedno - ranking alexa jest podatny na manipulacje :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

<meta name="description" content="Jakie pozycje osiąga Twoja strona internetowa w wynikach wyszukiwania? Wyprzedź konkurencję, zacznij monitorować - za darmo!" />

Nie rozumiem o co ta przepychanka. W description jasno napisane, że za darmo to możesz zacząć monitorować. Logika podpowiada, że kontynuowanie monitorowania nie musi być za darmo.

:)

Eksperyment Discover.pl

• 4 tygodnie później...

Temat ostatnio przycichł, więc warto go odświeżyć. Dziś dostałem na maila jakże niesamowitą propozycję której część poniżej wkleję:

,,Wzbogaciliśmy algorytm sprawdzania fraz o zliczanie pozycji w mapach nowego typu. System potrafi zliczyć mapy każdego rodzaju - firmy lokalne, hotele, restauracje, puby, kawiarnie, ogrody, parki itd.,,

No do dnia dzisiejszego nie wiedziałem że to możliwe. Szczególnie że nawet parki się pozycjonują w mapach i korzystają z monitoringu fraz.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Nie można korzystać na ich stronie z AdBlocka w przeglądarce, bo wyskakuje komunikat, że się utrzymują z reklam. Po kliknięciu OK przenosi do podstrony z zakupem pakietów...

KxvUQZm.png

Czekam na odpowiedź w stylu "ło ho ho ho przecież musimy się z czegoś utrzymać" no tak bo serwis pewnie jest DARMOWY jak to zapewniali na początku :)

To chyba jakieś totalne małolaty są, w wakacje na kolanie projekcik pykneli i "trzepią" teraz gruby hajs na reklamach, w które mają klikać... pozycjonerzy :hahaha:

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Dzięki, nie interesuje mnie "wacikowy" hajs.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ogrody i parki... Dobre :-D

Dobrze że nie posłów i imigrantów

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

tylko po prostu nie potrafisz ;)

I tego się trzymajmy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności