Skocz do zawartości

ASPS (Automatyczne Sprawdzanie Pozycji Strony)

enkaps

Rekomendowane odpowiedzi

Skanowanie pozycji spoko, ale w lutym 2020 podnieśli cenę pakietu 1000 ze 150zł na 155zł, a po 3 miesiącach do 160 zł. Brak informacji o podniesieniu cen tylko zaskoczenie podczas płatności. Na pytanie o tą sprawę wsparcie odpowiedziało:

"Cena zmienia się dynamicznie zgodnie z czynnikami ekonomicznymi na świecie, a te niestety nie są korzystne - wzrastając obciążenia podatkowe, drożejące usługi, słaba wartość złotówki. Nie wykluczamy kolejnych podwyżek, o zmianach cen nie będziemy powiadamiać."

Zastanawiam się nad tym czy nie zmienić jak tak nieładnie podchodzą do klienta ja przed podniesieniem cen wysłałbym jakieś powiadomienie. Jakieś zasady właściwych zachowań biznesowych powinny obowiązywać.

Pozdrawiam

Arek

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
20 godzin temu, Arkadiuszek napisał:

"Cena zmienia się dynamicznie zgodnie z czynnikami ekonomicznymi na świecie, a te niestety nie są korzystne - wzrastając obciążenia podatkowe, drożejące usługi, słaba wartość złotówki. Nie wykluczamy kolejnych podwyżek, o zmianach cen nie będziemy powiadamiać."

Ha ha, fajna gadka ?

2 godziny temu, mikee napisał:

Ha ha, fajna gadka ?

No ja jestem trochę zdziwiony, czuję się jakbym by lekceważony wręcz traktowany jak g... Według mnie nie szanują mnie jako klienta na tyle że nagle mogą kompletnie zmienić warunki a niestety zmiana systemu do skanowania to dosyć uciążliwy proces....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności