Skocz do zawartości

Filmy a filtr

kinket123

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, przymierzam sie do założenia serwisu ala cda.pl, zalukaj.tv itp. Oczywiscie wszedzie Real content. Jesli bede wstawiał swoje treści to mam szanse dostac bana za spam? Czy nie musze sie bać skoro takie strony jak kinoman sie trzymają? oraz co powinienem wiedziec tworząc taka strone?

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

Unikalny content to jedno, a wstawianie plików drugie. W tej branży widziałem serwisy z dobrym contentem własnym i tworzonym przez użytkowników, a i to wycinało ruch. Branża ciężka i trzeba się mocno pilnować.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności