Skocz do zawartości

Strona od zera - rozwój reklam adsense.

eBOOKi24

Rekomendowane odpowiedzi

Dodałem strone do ok. 100 katalogów i napisałem do ok. 25 adminów serwisów podobnych do mojego (4 dało już mój link) prośbe o wymiane linków. Jak na razie to mam 60 uu dziennie (te 700 co napisałem powyrzej to był cały czas ;) ) i więcej nie napiszę...

Czy wystarczy już dodawania do katalogów? Czy lepiej skupic sie na wymianie linków?

Co bylo zle z moja stopka?

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co z tego ?

Informacja jest podana na stronie należącej do Michala, co więc idzie za tym zezwala on na umieszczanie i rozpowszechnianie informacji takich jak ecpm i ctr na swojej stronie.

Skutek jest taki, że przez takie zwyczajne NIC może go to kosztować, naszczęście mamy tutaj Elite która ma taki przycisk jak "Moderuj". Usunie informacje i nie będzie sprawy.

1. Zupełnie o tym zapomniałem. Juz usunalem ecpm i ctr. Do K: mógłbys usunąć ten qoute? A co do katalogow i wymianie - co o tym myslicie.

2. Pytanie do Mendaxa - rozszerz trochę temat jak w 3 miesiace miales 10k uu.

3. Do Stwor: moglbys mi wytlumaczyc pojecie zaplecza?

W 3 miesiące 10 k - jak Kaczorki :)

Łatwa sprawa, zależy od tematyki jak zawsze.

Top 5 na kilka haseł. I mamy 10 kaczorków w 3 miesiące.

Opcja druga kupujemy boksy w adwordsie i również mamy wejścia.

Opcja numer 3 łapiemy FsB i również mamy sporą wejść przez 2-3 tygodnie :)

1. Z moją tematyka to top 5 jest prawie niewykonalne (w 3 miesiące)

2. Mam pytanie: czy cena za boksy zwraca wam się w adsense?

3. Co to jest FsB?

4. Trochę nie z tematem: wczoraj wybiłem sobie kciuka, nie boli gdy nic nim nie robie, a gdy robie to trochę. Macie jakies doswiadczenia? Nie ide do lekarza bo to chyba nic powaznego.

3. Co to jest FsB?

użyj szukarki i spytaj o: fresh site bonus

4. Trochę nie z tematem: wczoraj wybiłem sobie kciuka, nie boli gdy nic nim nie robie, a gdy robie to trochę. Macie jakies doswiadczenia? Nie ide do lekarza bo to chyba nic powaznego.

urzekła mnie twoja historia ;) naprawdę B)

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności