Skocz do zawartości

Strona od zera - rozwój reklam adsense.

eBOOKi24

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzięki !!!

Czytałem troche o tym i sie troche przestraszyłem. Przez ostatnie 3 dni dodałem ją do ok. 200 katalogów (chciałem do ok. 600), a tu pisze ze jest to tylko chwilowa poprawa w wynikach, a potem znowu na koniec (sandbox).

Patrzyłem na link popularity na najwyższe strony pod chasłem "ebooki" i oni również dodali do kilkuset katalogów, a ebooki.top-100.pl/ chyba do 1,5k katalogów.

Moja domena ma 4 miesiące (za 3 dni dokładnie, ale zaindeksowana dopiero od kilku). Co o tym myślicie? Chciałem ją jeszcze dodać przez te 2 dni do wyjazdu (wyjeżdzam wieczorem) do 150 kat.

Co bylo zle z moja stopka?

co zrobisz jak braknie ci katalogow? masz duze zaplecze?

Braknie katalogów??? To chyba nie możliwe!

Nie rozumiem dokładnie pojęcia zaplecza !!! . (prosze nie odsyłać do wyszukiwarki)

Prosze o odpowiedź dotyczącą sandboxa

przykto mi barzdo... trzeba sie cuzyc korzystac z wyszukiwark,

aktualnie jest ok 1500 katalogow dodajac w takiej ilosci bardzo szybko ci ich braknie...

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Strona o ebookach, pozycjonowana na temat ebooków, więc klienci trafiają na nią szukając interesującej ich treści albo nawet konkretnego ebooka.

I teraz eBOOKi24 przeprowadź taki test: czy lepiej aby taki potencjalny klient kliknął w reklamy googla czy lepiej aby przeszedł na strone złotemyśli ?

.

No pewnie że w reklamy! :P

I tak z tych ebooków zarabiam 20% ceny i do tego jeśli nawet kliknął w banner złotych mysli (bo chyba chodzi ci o wymiane AS na linki referencyjne ZM) to nie wiadomo czy to kupią. W ogóle co twój post ma związanego z katalogami i pozycjonowaniem?

Do AQQry: te 1500 kat. na 100% mi wystarczą :D

Edit:

Niestety!!!! :(

Wczoraj moja strona pod hasłem ebooki była na 284 miejscu, dzisiaj doszło trochę katalogów z linkami do niej i już jest poza pięćsetkąB)

Co zrobić! :(:(:(

1500 katalogów wystarczy - w twoim tempie na 2tyg. A potem filtr B)

Przez następne 2 miesiące w ogóle nie dodam do żadnego katalogu.

Nawet pod zapytaniem ebooki24 jest dopiero na drugiej stronie !!! . Co mogę zrobić? Bardzo proszę o pomoc.

zbudowac zaplecze lub kupic zaplecze.

Nie wiem o jakie inne zaplecze poza katalogami wam chodzi? ;)

Właśnie czytam na forum dyskusje o FSB https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=18029 i może ona wróci na dawną pozycje, tyle że u mnie raczej nie było FSB ponieważ stronka nie była na górnych pozycjach? Za 2 tygodnie zobaczę co się stanie.

Dzięki ;)

Czytałem troche o tym i sie troche przestraszyłem. Przez ostatnie 3 dni dodałem ją do ok. 200 katalogów (chciałem do ok. 600), a tu pisze ze jest to tylko chwilowa poprawa w wynikach, a potem znowu na koniec (sandbox).

Ja piernicze, jak wy macie cierpliwość w dodawaniu tych stronek do katalogów ?

Ja po próbie dodania do może 8 (angielskich), już miałem dość.

Sharp LC65D64U a review of an affordable 65 inch HDTV

Sony 52XBR6 review

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności