Skocz do zawartości

Strona od zera - rozwój reklam adsense.

eBOOKi24

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego tak się dzieje z moją stroną? Chyba mam odpowiedź, wszystkie linki do mojej strony G nie uważa za linki tylko za tekst!!! Sprawdź sam w waszym link popularity = MSN-13, Google=0!!!

Dlaczego tak się dzieje?

Co bylo zle z moja stopka?

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

eBOOKi24, krótko: piszesz w forum dot. AdSense. Odpowiedzi na Twoje pytania (odnośnie: link popularity, sandbox) były szeroko omawiane w innych działach np. dla początkujących, google etc. Radziłbym Ci zacząć swoją przygodę z AdSense od przeczytania przyklejonych wątków również w tych działach w połączeniu z umiejętnym korzystaniem z forumowej wyszukiwarki.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

No pewnie że w reklamy! ;)
To w jakim celu przystąpiłeś do PP złotemyśli?
W ogóle co twój post ma związanego z katalogami i pozycjonowaniem?
Przeczytaj sobie na głos o co pytasz w pierwszym swoim wątku i w jakim dziale go umieściłeś.

.

To w jakim celu przystąpiłeś do PP złotemyśli?

Lubie ebooki, nie chciałem tworzyc kolejnej strony z darmowymi ebookami, coverami i programami do ich tworzenia. Więc zainteresowałem się tym PP.

Ale jaja! ;)

Wpisuje w G "ebooki24" i moja strona znów jest na pierwszym miejscu! A ilość stron z wynikami znowu pokazuje 2, a nie 3! Od razu sprawdziłem link popularity (przedtem 284), ale dalej jest poza 500 :( - lepsze to niż nic. :)

jestem zdumiony, że ten wątek jeszcze nie koszuje a założyciel nie dostał wakacji dla ochłonięcia oraz linka do instalacji wordpressa ;)

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

przepraszam za brak odpowiedzi... weekendowy wyjazd nad jezioro... :)

2. Pytanie do Mendaxa - rozszerz trochę temat jak w 3 miesiace miales 10k uu.

jak juz pisalem: znalezienie niszy rynkowej i lazenie po blogach, forach zwiazanych z tematem i pisanie, pisanie, pisanie oraz delikatne linkowanie do strony. z naturalnych wzgledow nie podam o czym jest strona - chce miec nadal monopol ;)

masz e-book o psychologii? znajdz fora psychologiczne...

masz e-book o zdrowy odzywianiu? znadz fora wegetarian... :(

i jeszcze raz: nie pozycjonuj strony, bo bez mocnego zaplecza nie masz zadnych szans w dziedzinie, ktora sobie wybrales.

jesli jeszcze moge dac rade, zapisz sie do jak najwiekszej liczby pp, zebys mial jak najwiecej ksiazek do promwania i kazda z nich "reklamuj" osobno.

natomiast w ciagu paru dni postaram sie skrobnac cos wiecej nt. "reklamy szeptanej".

Fabryka Spamu - mój SEO-blog

Polecam prosty CMS - PikoCMS do stawiania zaplecza.

natomiast w ciagu paru dni postaram sie skrobnac cos wiecej nt. "reklamy szeptanej".

Wielkie dzięki :) i z niecierpliwością (chociaz dopiero za 2 tyg.) czekam na twoją odpowiedź. ;);)

Trochę się z tobą nie zgodze co do katalogowania, ponieważ moja strona pod hasłem ebooki jest juz na 114 miejscu (11 str) i pnie się w góre :):):):):):)

Ale nikt o zdrowych zmysłach nie dodaje do 200 katalogów dziennie!

Co zrobisz, jak się skończą katalogi? Piszesz, że nic bo to Ci wystarczy. Ale gugle dostanie szału i kopnie Cię w piasek, bo nie będziesz miał stonowanego przyrostu linków - z 200 skoczysz na twarde 0. Null.

Po pierwsze google i tak dodaje mi tylko ok. 6 katalogów dziennie.

Po drugie teraz dodaje tylko 10 dziennie, a przez nastepne 2 tyg zero.

W jednym wątku piszecie ze nie należy dodawać do tak wielu katalogów, a w drugim że i tak indeksacja trwa nawet 3 miesiące. Zdecydujcie się?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności