Skocz do zawartości

Czy to BAN za linki z WhitePress?

rataj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie będę się kłócić bo mam dużo mniejsze doświadczenie niż Wy

ale kiedyś blastowało się też ostro docelowe, teraz już nie zawsze daje to dłuższy efekt

fakt teraz liczy się jakość, ale przecież spamiarki typu xrumer czy gsa nadal chodzą, nie na docelowe to na dopalanie

Często pomaga tyko sam tekst prośby o zdjęcie kary, ale musi być dobrze napisany.

Noo to podstawa, mi przeważnie filtry ściągają po tekście: "Już pasuje?"

google to widzi

No to ładne jajca, coś mnie ominęło. Google już ma oczy i ogląda każdą stronę, analizuje każde słowo czy jest tam artykuł sponsorowany, później analizuje czy do danej strony jest ich więcej czy mniej? Kurde, co za technologia, a myślałem, że jeszcze lata świetlne miną zanim do tego dojdzie.

idąc na ilość nadal da się wybić stronki, bo testuję różne opcje

Jakie Ty masz pojęcie o ilości?

ale kiedyś blastowało się też ostro docelowe

Kiedyś, czyli jeszcze chyba na początku tego roku z tego co pamiętam, w czapce mikołaja, opowiadałeś o ruszaniu ()()-ami i nie miałeś zielonego pojęcia o tym czym jest anchor. Ja rozumiem, że naczytać pierdół o żabach można się wiele, ale doświadczenia nie nauczysz się w żaden sposób.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

jak się zrobi blasta z dobrych miejscówek to nadal można się wybić, widzę takie strony w topach czasem i sam testuję

do tego co było pół roku temu wolę nie wracać ;)

tu i ówdzie zdobyłem trochę wiedzy, że teraz trzeba robić blasty na linki do docelowych (piramidki) żeby mieć większą kontrolę nad linkami

zacząłem więc działać w ten sposób i jest ok, tu piszą że to nie działa, więc zastanawiam się czemu? Przecież dopalając zwiększamy PR

Problem jest w tym, że nie rozumiesz znaczenia słowa "dopalanie" - nie myl z mocarzami i tym podobnymi wynalazkami o których głośno ostatnio w mediach.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

s_matysik jako prowadzący czołowego bloga seło powinieneś rozróżniać dopalanie, czyli wrzucenie sporej ilości linków na krótko (SWL się super sprawdzały) od podlinkowania, podlinkować warto choć nie 10K K2 tylko kilkanaście -kilkadzesiąt mocnych linków.

Znaczna część "specjalistów" tak robi. Maja co najmniej dwa konta. Jedno od zadawania pytań a drugie do mądrzenia się i cwaniakowania.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Maja co najmniej dwa konta

Teraz pasuje wczuć się w rolę Konika i zalajkować, nie?

To teraz pytanie do osób które wypowiedziały się w temacie :

Ilu z was zrobiło test co daje dopalenie  ? My zrobiliśmy kilka fajnych testów : jeden z przykładów niżej - mocne dopalnie pewnej domeny gdzie był art (dopalaliśmy cała domene  nie tylko nasz art )

obraznr1.jpg

co się działo z ruchem na domenie :

obraznr2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności