Skocz do zawartości

Nowa stronka

rafifeo

Rekomendowane odpowiedzi

Jak zmienisz rozszerzenie na .php to ni musisz nic w kodzie zmieniać.

tylko linki z .htm na .php a jak pierwszy raz zainkludujesz menu albo stopke to juz nigdy nawet nie spojrzysz na html (dopuki nie opanujesz .htacces :blink:

z hostingów polecam 60free.ovh.org (php + mysql - mail() )

Katalogi stron kdir i free web directory only english please!!! : system wymiany linków - Czyli zostań moim referralem w link vault

Nie chcę być niemiły... ale nie masz ZIELONEGO pojęcia o tym co to jest html/xhtml i do czego służy. Sam tej strony nie przerabiaj na PHP bo więcej to może przynieść problemów niż korzyści, jeśli zostawisz jakąś dziurę. Wygląd strony... NIE MA wyglądu. Ja wiem, że to fajnie mieć stronkę, bo wszyscy mają, ale pomijając już zasadność robienia strony o takiej tematyce (co znajdę u ciebie, czego nie znajdę na 10 innych portalach, które odwiedzam?) to chyba trochę za wcześnie się pochwaliłeś. Spróbuj pooglądać różne strony, zobaczyć jak ludzie rozwiązali różne problemy nawigacyjne i rysuj, dużo rysuj. Projektuj, rysuj i poczekaj parę lat. Lepiej pokazać coś fajnego później, niż coś do kitu wcześniej.

No i pierwsza zasada, która okazała się naprawdę dobra a którą sprzedał mi jeden z pierwszych polskich designerów po zjechaniu moich projektów - rób NAJPROŚCIEJ jak potrafisz. To naprawdę ma sens.

I druga zasada - nie zniechęcaj się krytyką tylko zaciśnij zęby i się ucz. Parę osób tak zrobiło i wyszło im to tylko na dobre. Piona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności