Skocz do zawartości

Strona we flashu

mdjong

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Proszę o ocenę mojej strony we flashu.Chciałbym dowiedzieć się ogólnie jak wygląda i czy wszystko pasuje do siebie.Na stronie jest tylko strona gluwna.Umieszczona na przypadkowym serwerze.Ocena1-10.

www.szablonypro.republika.pl Pozdrawiam

łojezu

nie ma to jak błędy ortograficzne na stronie głównej - puzniejszych

nowy skrót : ipt (i podobne tym)

tekst zachęcający tez jest "nie po polskiemu"

muzyczka - po skończonej petli zacina sie na sekunde - nerwicy można dostać

co to za indianin bez majtek - co ma symbolizować?

taka wizytówka nie zachęca do skorzystania z usług a wręcz odstrasza

ocena 1,5/10

dałem póltora za dobre dobranie kolorów czcionek i tła 2 początkowych tekstów - nie męczy oczu, trzeci ciężko odczytać

tq.

każda porażka jest nawozem sukcesu

Czlowieku, zastanow sie co ty robisz. Piszesz o profesjonalizmie na stronie na ktorej nie jestes w stanie napisac poprawnie oferty:) no i ta domena, sliczna..

Nie widze sensu oceniac czegos do czego nie przylozyles reki. Wpisales do gotowego szablonu 3 zdania z bledami i wystawiasz do oceny.

Drogi img.Gdybyś uważnie czytał to co napisałem to byś mógł troche więcej na ten temat powiedzieć.Po pierwsze napisalem że stronę umieściłem na pierwszym lepszym serwerze, ponieważ stronę z domeną pl i dobrym hostingiem będe miał za 2 tygodnie.Po drugie napisałem żeby ocenić wygląd np. czy czcionka pasuje do grafiki, czy nie męczy oczu, czy deisgn strony jest ok, a nie aby oceniać czy nie ma błędów ortograficznych.Tekst pisałem szybko bo nie mialem zbyt dużo czasu.A to czy ktoś wstawia szablon strony, czy wykonaną przez siebie stronę to już jego problem.Nie myśl sobie że nie umiem zrobić takiej strony jak ten szablon.Umiem tylko zajeło by mi to dużo czasu, a ze stroną chcę szybko ruszyć.I jeszcze za 1 tydzień będe miał 5 pomocników w tym 2 grafików.Więc dam ci dobrą radę.Najpierw przeczytaj a potem pomyśl, a nie odwrotnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności