Skocz do zawartości

Jak szybko i w jakiej cenie można zrobić te frazy?

puerto

Rekomendowane odpowiedzi

Trzeba było zadać pytanie: Ile fraz da się wbić i za jaką cenę do TOP 10 w przeciągu pół roku, żeby w miarę siedziały stabilnie na pozycjach.

Niestety, linki, ani treść nie są najważniejsze, najważniejszy jest czas zwłaszcza przy nowych stronach.

Trzeba zadać pytanie ile z tych fraz będzie konwertowało... Bo od razu podpowiem że nie wszystkie.

Chcesz mieć efekty? To nie myśl kategoriami typu szybko, tanio, wszystko. Tak się nie da.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Trzeba zadać pytanie ile z tych fraz będzie konwertowało... Bo od razu podpowiem że nie wszystkie.

Chcesz mieć efekty? To nie myśl kategoriami typu szybko, tanio, wszystko. Tak się nie da.

Oj tam oj tam... da się i to nawet za 33 zł miesięcznie lub 300-400zł opłata roczna z gwarancją top5/10 dla 5 fraz lub zwrot gotówki...

źródło:

https://allegro.pl/komputery?id=2&order=m&string=top5

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

@Zgred nie pisałem że wszystko i że tanio, napisałem 2-3 frazy z wymienionych w jak najszybszym czasie.

@MOdrzew wiem że można nawet za 9,90 albo i taniej - allegro, oferia, freelanceria i inne pierdoły i efekt gwarantowany :zeby:

Gwarancji też nie wymagałem bo przecież jak można dać komuś gwarancje na coś co jest od niego niezależne w 100%. Także każdy wie że jeśli ktoś daje komuś gwarancję na topy to zwyczajnie kłamie żeby ściągnąć do siebie klienta.

@Arkaszka Rozważę to co napisałeś ;)

To taka mała ciekawostka : projekty wnętrz warszawa W topie brak jakiejkolwiek domeny z roku 2015/2014 ....

Wynikach na Warszawę krzysztof-ziolkowski.pl pierwsza strona wyników

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Ja bym również proponował addwordsy. Po to w końcu są. Nie lepiej ułożyć sobie spokojnie strategię: pozycjonowanie naturalne, bez swl i za rok być w top10, a przez ten czas poświęcić 500-1000 zł/miesiąc na mocną kampanię addwords, która przyniesie klientów na ten pierwszy rok? 

Leczenie uzależnień od hazardu oraz terapia alkoholowa w Krakowie

To taka mała ciekawostka : projekty wnętrz warszawa W topie brak jakiejkolwiek domeny z roku 2015/2014 ....

Wynikach na Warszawę krzysztof-ziolkowski.pl pierwsza strona wyników

Ok tutaj zmylił mnie algo Market Samurai który do wieku domeny bierze pierwszy wpis z archive.org

ak można dać komuś gwarancje na coś co jest od niego niezależne w 100%.

Długość życia też jest od ciebie niezależne a umawiasz się na spotkania następnego dnia. 

Na nic nie można dać 100% gwarancji, gdyż występuje jeszcze czynnik losowy. Można dać śmiało 80-90%. Obecnie w pozycjonowaniu dochodzi jeszcze celowe działanie co zaniża gwarancję o kolejne 20%. Myślę że 60% gwarancji jest dobrym wynikiem i warto ryzykować,  o ile ktoś dysponuje odpowiednim budżetem na działania. 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności