Skocz do zawartości

Upał

SzlafRock

Rekomendowane odpowiedzi

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Wiadomo, żę firmy tną koszty i zamawiają część elementów w chinach. "Jakość" chińskich plastików wszyscy znamy.  Może fejk a może nie.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Wiadomo, żę firmy tną koszty i zamawiają część elementów w chinach. "Jakość" chińskich plastików wszyscy znamy.  Może fejk a może nie.

Od roku- dwóch nie kupuje się już w Chinach, ceny za wysokie, w tej chwili wiele branż korzysta z wyrobów innych krajów azjatyckich (Indie, Bangladesz i Pakistan), które są zdecydownaie tańsze i... to co chyba najważniejsze... nie zawierają substancji toksycznych jak miało to miejsce w wyrobach chinskich.

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Od roku- dwóch nie kupuje się już w Chinach

Zakładając, że zdjęcie i film jest zrobione w sierpniu 2015, to ten model Renault ma więcej niz 1-2 lata.

Zakładając, że zdjęcie i film jest zrobione w sierpniu 2015, to ten model Renault ma więcej niz 1-2 lata.

Czyli plastik z azbestem spłynął :)

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Nie wiem z czym.

Kiedyś widziałem fiata brava z zdeformowanymi klamkami. Dacia tez używa kiepskiego plastiku. Niezależnie czy on jest zrobiony w chinach czy Bangladeszu może się zdeformować gdyż jest złej jakości.

Pracuję z tworzywami i jak dla mnie ściema- no chyba, że auto było zamknięte w "blaszaku" bądź czymś podgrzewane.

Minimum 90 stopni aby to się stało- i do tego kilka godzin takiej temperatury.

Chcewypoczac a mi się wydaje, że coś na rzeczy może być, bo kilka razy też się z podobnymi przypadkami spotkałem i zawsze chodziło o nieoryginalne listwy boczne.

Musiałby stać na max pełnym słońcu plus jakieś np hale stalowe obok co odbijały  by promienie słoneczne dodatkowo- surowce sztuczne zaczynają topnieć od około 100 stopni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności