Skocz do zawartości

No i kolejny projekt...

mdjong

Rekomendowane odpowiedzi

W związku z dość dużym zjechaniem mojej strony wstawiłem na nią nowy projekt.Przypomne że stronka jest o tematyce webdesign i jest to jedynie stron główna, ponieważ proszę tylko o ocenę wyglądu strony.Pozdrawiam

www.szablonypro.republika.pl :D

"... w celu późniejszych rozważań..." dość patetycznie to brzmi, rozważać można nad istotą życia :D

Przed słowem oraz nie daje się przecinka.

Wkurzające są te bąbelki latające za kursorem.

Znowu masz nie oddzielone wyrazy.

Napisz wyraźnie, że flash - podaruję sobie oglądanie.

Co to wrażeń estetyczno-wzrokowych:

Nie, nie, nie - pewnie miało być trendy, dżezi i cool, ale jakoś mnie to nie bierze.

Zdecydowanie wolę strony oparte na htmlu - z reguły oferują coś więcej niż wodotryski starające się ukryć brak sensownej treści.

Flash nie był, nie jest i zapewne nigdy nie będzie dobrą technologią do tworzenia serwisów www. Elementy dynamiczne - jak najbardziej (jakieś banery i inne ozdobniki) - ale całość absolutnie NIE.

I tylko niech mi ktoś nie mówi o flashu, że można, że wygodnie, że przyjaźnie dla użytkownika.

Dla mnie sensownie to:

- prosto i merytorycznie

- dostępnie dla niepełnosprawnych na poziomie minimum standard WCAG 1.0

- przyjaźnie dla wyszukiwarek

- wygodnie dla użytkowników

- przede wszystkim treściwie

Projekty graficzne - webdesign w standardzie w3c. Layoutom opartym na tabelach mówimy: "Walcie się!" (we wszystkich przeglądarkach i IE)

Katalog Stron jakich wiele, ale optymalizacja stron wyjątkowa - zapewniona dostępność strony, walidacja i semantyka kodu html.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności