Skocz do zawartości

Rotator proxy

mindryl

Rekomendowane odpowiedzi

https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/proxy-tool/

Wg opisu wspiera auto rotację proxy.

Ewentualnie podejdź bardziej od strony systemu.

W kluczu HKEY_CURRENT_USER/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Internet Settings/ProxyServer wstawiasz ip proxy.

Robisz więc prosty skrypt, który co określony interwał podmieni Ci wpis na któryś z listy adresów ip.

Rozwiązanie z rejestrem jest chyba najbardziej uniwersalne - wszystko, co czyta ustawienia z IE dotyczące połączenia, będzie łapało odpowiednie proxy z automatu.

Nie wiem co dokładnie chcesz osiągnąć, że chcesz to wrzucać w sandboxa?

Sandbox nie rozwiąże Ci sam z siebie problemu z czyszczeniem cache'u i ciasteczek.

Nie miałem niestety nigdy potrzeby korzystania z tego dodatku. W przypadku sandboxa, musiałbyś podmieniać proxy systemowe poprzez edycję rejestru właśnie, a połączenie w wirtualce ustawić w trybie bridge. Powinno zaskoczyć, ale nie testowałem nigdy takiego rozwiązania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności