Skocz do zawartości

Proszę o ocenę portalu i sugestie

s_matysik

Rekomendowane odpowiedzi

Co by nie patrzył to jest potencjał. https://szukamepracy.pl/page/3/o-nas

Rozwiń dział obsługi klienta, zatrudnij nowe twarze. Ja mam kota, który nic nie robi cały dzień. Może weźmie zdalny etat. Zapytam.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

@s_matysik Przyszedłeś do nas w skarpetkach frote z rakietą tenisową, sandałach, podkoszulku i masywnym złotym łańcuchu na szyi. Okazałeś dużo nietypowej dla tego pokolenia pokory i wytrwałości, wykonałeś już kawał dobrej roboty. Wiem, że wyjdziesz w szytym na miarę gangu i z poprawną polszczyzną na ustach ;)

Na pewno należy się szacunek, nie żartuję.

E: nie doczytałem, że chodziło o ocenę strony tylko ;) Jednak to ma związek ścisły :D

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Ja już jemu to tłumaczyłem. Praca, znalezienie pracy, oferowanie pracy to rzecz poważna a on daje foto psa jako support :D

Na dodatek tak jak Szlaf wspominał targetowanie jest zupełnie oderwane od rzeczywistości.

Ciężko oceniać coś co z założenia złe wymyślone. Model biznesowy w ogóle pomijam.

Ale chłopak musi uczyć się, i woli uczyć się na własnych błędach. Tylko na razie nie widzę, że wyciąga jakieś wnioski.

p.s dzisiaj tak gadaliśmy z kolegą o "życiu" i doszliśmy do wniosku że jak nasze pokolenia już nie będzie pracować to obecna "młodzież" w branży chyba będzie tylko adwordsy puszczać jak będzie ich stać. Obecnie jak widzisz w serpach jakaś konkrecje to zazwyczaj wiesz czyje to strony i na pewno ten kto ich tam pcha nie ma 20lat, a peleton mlodych wilków daleko za zakrętami :D

Tylko na razie nie widzę, że wyciąga jakieś wnioski.

Oj nie bądź taki surowy, porównaj właśnie na miarę możliwości tego wieku. Najlepiej z takim jednym rówieśnikiem z multikontem, tam jest beton :D

Co do reszty pełna zgoda, niestety.

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

to nie jest portal z ogłoszeniami zarobku 10zł, to nie jest też portal z jednorazowymi zleceniami choć taki dział też tam jest

chodzi o oferty pracy zdalnej Np. Programista, copywriter czy inna osoba której szuka jakaś firma a może być to pracownik zdalny

nie szukaliście nigdy jakiegoś pracownika zdalnego ? :)

Ok zanim zbudujesz serwis musisz mieć ustalony plan dla kogo on będzie, w przypadku twojego głównym targetem będą gimbaza, bezrobotni i niepracujące matki. Od zawsze wiadomo że ludzi przyciąga kasa a tę kasę można znaleźć na freelancer.com jeżeli coś potrafisz oczywiście.

W twoim przypadku musiałbyś znaleźć firmy z ciekawymi ofertami aby przyciągnąć ludzi do twojego serwisu tylko czy te firmy będą chciały się anonsować na twoim portalu?

dziękuję wszystkim za ocenę i cenne porady :)

dopracuję te niedociągnięcie, aby serwis był  bardziej wiarygodny

co do grupy docelowej, to jest ona dużo szersza oprócz

gimbaza, bezrobotni i niepracujące matki

są jeszcze osoby niepełnosprawne, osoby mieszkające w małych miejscowościach lub wsiach które mogą wykonywać swój zawód zdalnie oraz osoby które po prostu chcę pracować online bez wychodzenia z domu, często programiści lub graficy

na razie pozycjonuję go pod frazy typu praca przez internet, praca online itp. zobaczę jaki będzie skutek

tak czy tak będę dążył do celu czyli aby serwis zaczął działać prężnie i zaczął być przydatny ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności