Skocz do zawartości

Zdjety temat

Obcy10

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

To pytanie kieruje do ktoregos z moderatorów...

czemu moj topik z dowcipów został zdjęty ?

fajnie by bylo dostac choc jakas informacje dlaczego...

post nie byl obrazliwy , wulgarny itd itp...

czy mamy doczynienia z niezrozumiala cenzura?

widzialem iles odpowiedzi w temacie i jakos nikt nie byl oburzny!!

wiec jak rozumiem to co zamiescilem nie bylo smieszne? a moze urazilem czyjes polityczne preferencje?? subiektywna ocene moderatora!!

Czekam na jakis odzew w tym temacie...

Bo przyznam iz ciekawy jestem powodów decyzji...

Pozdrawiam

Zniecierpliwiony Obcy

ooo toc to nowina... a ja myslalem iz to temat do pogadania...

a ja sobie chcialem z modem pogadac...

porzadek? dla mnie to jest smieszne ... jak kazdy przeprasza piszac posta ... bo lepiej za wczasu przeprosic iz nie przeczytal wszystkiego raz.. i drugi zeby sie upewnic... czy przypadkiem nie zostalo juz cos napisane, podane... fakt.. podobny temat byl.. lecz ja nieco napisalem to w innej formie...

i nie bylem swiadomy iz podobny temat juz powstal... bardzo przepraszam... w sumie za to iz nie przeprosilem juz piszac tego posta... czy przypadkiem nie ma czegos gdzies podobnego...

a polemika (temat w pogaduszkach) moim zdaniem nieco sie rozni od dowcipu ...

z drugiej strony to mod mial pewnie racje... w sumie to nic smiesznego...

Jesli piszesz o tym -> https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=21568

to powod masz jasno podany.

Człowieki - przestańcie pisać o cenzurze bo nie wiecie młokosy co to znaczy cenzura !

Napisz jeszcze jeden post o przyszlym premierze Kaczynskim a tekze trafi do kosza - zapewniam Cie.

Teraz jak już wiesz kto wywalił do kosza - wylej Swe rzewne łzy i zmieszaj mnie z błotem... a znajdziesz miejsce na liście z mej stopki.

Nie, bo nikogo poza Tobą temat ten nie interesuje.

czy upoważniał Cie ktoś do wypowiadania się za ogół?

istnieje wiele tematów które interesuja jednych bądź wiekszość ... i jednocześnie wiele tematów które NIE interesują niektórych albo i większości wiec to slaby argument jak dla mnie...

Kwestia subiektywnego punktu widzenia...

Jesli piszesz o tym -> https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=21568

to powod masz jasno podany.

Powód jest marny o czym napisałem już wcześniej...

i moim zdaniem błędnie podany...

Człowieki - przestańcie pisać o cenzurze bo nie wiecie młokosy co to znaczy cenzura !

Co do "młokosa" to nie oceniaj wszystkich swoją miarą...

Człowieki pisze się : ludzie... Panie Erbit... tak mocno ścigający ludzi za ortografie... błąd stylistyczny to też błąd...

Co do cenzury to muszę Cię zmartwic bo wiem co znaczy... ale chyba Ty nie do końca...

Napisz jeszcze jeden post o przyszlym premierze Kaczynskim a tekze trafi do kosza - zapewniam Cie.

Teraz jak już wiesz kto wywalił do kosza - wylej Swe rzewne łzy i zmieszaj mnie z błotem... a znajdziesz miejsce na liście z mej stopki.

Ustosunkuje się tylko do Twojej stopki... bo do reszty to raczej nie ma najmniejszego sensu...

Te 2 zdania w sposób genialny mówia o Tobie więcej niż myślisz...

Mnie tylko zastanawia jedno... jaki jestes w kontaktach osobistych, tak w rzeczywistości... bo spotkałem już kilka osob co w poprzez internet robiły się na Pana "Y" a w rzeczywistości były poprostu Panem "x".

Smutne ale niestety prawdziwe...

Pozdrawiam

Mnie tylko zastanawia jedno... jaki jestes w kontaktach osobistych, tak w rzeczywistości... bo spotkałem już kilka osob co w poprzez internet robiły się na Pana "Y" a w rzeczywistości były poprostu Panem "x".

Smutne ale niestety prawdziwe...

To tylko powiem, że zdziwiłbyś się.

Rozumiem Twoje frustracje. Mnie też męczy ten upał i siedzenie przed komputerem. Może zimny prysznic Ci pomoże?

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Rozumiem Twoje frustracje.

Ja także rozumiem... co nie zmienia faktu, że topiki nie będą powielane.

Jest topik o tym dziwolągu i wystarczy...

Dwa posty wyżej ktoś słusznie zauwazył, że "człowieki" są błędem - też tak uważam ale jak widać wiele lat komuny, wojny i kataklizmy nie spowodowały wyginięcia tego gatunku.

"Ludzie" zwracam się do tych którzy zasługują na to miano... przyznaje, ze "człowieki" też na swe miano zasługują - wystarczy poczytać dwa posty wyżej - jak widać nie wiele się pomyliłem zwracając się wcześniej "człowieki".

zupełnie na marginesie: "nalezy natychmiast znalexc człowieki i ich przeprosic" to kwestia z animowanej bajki madagaskar gdzie zwierzaki tak okreslaly ludzi - czlowieki !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności