Skocz do zawartości

Czy powinienem zmienić firmę SEO ?

hintmine

Rekomendowane odpowiedzi

Blejk, nie nazywałbym takich gowien miejscówkami 

że uwaliłeś kilkaset

"Uwaliłbym" i pierdyliard gdybym musiał :D kto szkodzi klientowi szkodzi i bezpośrednio mi .

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

kto szkodzi klientowi szkodzi i bezpośrednio mi

Perdyliard razy było pisane, że żadne linki nie szkodzą, ale jak widać przez lata do większości nie dotarło.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Krynico wiedzy wszelakiej, dla Ciebie ziemia dalej jest płaska i opiera się na 4ch wielkich słoniach :D . To już nie mój problem że ktoś wypisuje pierdyliardy bzdur :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ja nie wiem kto co wypisuje, wiem tylko, że zdjąłem parę filtrów (dla sportu) a nie zdjąłem ani jednego linka. Inna sprawa jak ktoś nie myśli tylko łyka wszystko co mu jakiś ściemniacz naopowiada a później płacze i zgrzytania zębów przy updejtach pingwina.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

O Twoich dokonaniach krążą już legendy, niedługo trafisz normalnie do panteonu world SEO ;) a rzeczywistość jest jaka jest :)

Za to o Twoich dokonaniach w SEO jedynie może seo-profi na blogasku napisać: Jak zdjąć filtra szykując plik z niechcianymi linkami.

Dzięki wszystkim za opinie :) 

(piszę rzadziej niż bym chciał i posty są długie bo forum ma ograniczenie dla świeżaków w ilości postów).

Nazwy firmy nie chcę podawać, bo jak mówiłem ja się nie znam na pozycjonowaniu i nie chcę robić siary komuś kto może rzeczywiście działa w dobrej wierze (tylko mu słabo idzie) a zdaję sobie sprawę, że pozycjonowanie to proces i nie da się (czy może nie powinno się) działać na zasadzie pozycji wskakujących do top 3 po miesiącu (???) musi to trwać trochę (że zacytuję klasyka "jak jest zima to musi być zimno" ;) i tak jak rozmawiałem z konsultantem (bo do mnie wczoraj dzwonił) dam mu jeszcze przez jakiś czas szansę... 

Pisaliście na jaka kwotę jest abonament (tak bo jest to abonament a nie rozliczanie się za pozycje) bo może kwota też coś rozjaśni. Powiedzmy że na razie (tj. od kwietnia) faktury przychodzą na ok 500-600 PLN netto (kwota ma nieco wzrosnąć do powiedzmy ok 700-800 w późniejszych miesiącach).

I właśnie mam jeszcze jedno pytanie lepiej abonament czy opcja "za efekt" ? Bo niby odpowiedź nasuwa się sama (jak za efekt to za efekt) ale.... no właśnie z różnymi opiniami się spotkałem

hintmine współpracuje z firmą- więc jakby co nie ja :).

@hintmine

Jakby im wychodziło to można i rozliczać się i za efekt i od razu za rok do przodu.

Jak masz w miarę łatwe frazy to top 3 po miesiącu nie jest wilekim problemem, pytanie jak zrobione...

Brak czasu na nudne, powtarzalne zadania? Sprawdź szablony Zennoposter

hm proszę o konkretne odpowiedzi :)

bo kilka ładnych postów to widzę jakieś zaszłości między poszczególnymi forumowiczami....

Odp. do Arkaszka

Grafiką to tego nawet nie za bardzo można nazwać (tworzyłem to sam a że mój ogródek to programowanie to... wyszło jak wyszło :P ) Jakbyś mógł polecić jakiegoś grafika to chętnie rozważę wszystkie oferty :)

hm proszę o konkretne odpowiedzi :)

90% firm w tej branży bazuje na takich naiwnych klientach, płacenie firmie za nic i szukanie darmowej odpowiedzi na forum, czy to jest poważne.

Nie trzeba wchodzić nawet na stronę, wystarczy przeczytać ze zrozumieniem co sam Pan napisał w temacie i wiadomo gdzie tkwi problem, że firma tego nie widzi to tylko o niej świadczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności