Skocz do zawartości

Czy powinienem zmienić firmę SEO ?

hintmine

Rekomendowane odpowiedzi

Abonament to fajny wynalazek głównie dla pozycjonera, czyste rozliczanie za pozycje, ma też sporo wad, aby zobaczyć $$$ część osób wali na szybko spamiarką, strona rośnie przez chwilę, cash spływa, a później ()*().

Powoli skłaniam się ku temu że optymalną metodą rozliczeń powinno być np 3 pierwsze miesiace abonament jakieś 50% potencjalnych stawek, a po tym okresie przejście na rozliczanie za pozycje

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeden z klientów, średni miesięczny wzrost od kiedy się nim zajelismy (było 120K UU/mies) to ok 3 tys UU miesięcznie, gdyby liczyć tylko "topowe" frazy to wzrost byłby w granicach 1000 UU/miesiąc. Ruch z "topowych" fraz to około 20% całego ruchu z SERPów. 

Z innej mańki - trzymałem sklep z branży bieliźniarskiej w topach przez chyba 6 lat , konwersja z fraz typu : "bielizna", "bielizna damska", "bielizna erotyczna" była żenująca , podobnie było w branży oponiarskiej ;)

j9reo8.jpg

PS

Z reffów nastąpiło zwiększenie ruchu w granicach 600 UU/mies

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności