Skocz do zawartości

Ile płacić za SEO?

roninuzi

Rekomendowane odpowiedzi

Hej okej całkowicie to rozumiem. 

Chciałbym na nowo wrócić do tego o czym jest ten temat czyli ile płacić za SEO. 

Mam bardzo dobrze rozpoznaną jedną branżę i pomysł na mały serwis. Moja konkurencja to jeden duży serwis i dwa mniejsze. Chciałbym zacząć bić się o drugą pozycję póki co. 

Nie będę nic sprzedawał na tym serwisie - w przyszłości chciałbym zarabiać na reklamach oraz akcjach specjalnych. 

W tym momencie interesuje mnie wejście na pierwszą stronę wyszukiwarki w moim temacie oraz wartościowy ruch. Zero ściemniania. 

I mój problem jest taki, że nie potrafię określić ile powinienem płacić za pozycjonowanie mojej strony? Bo dostałem oferty za 400 zł, za 1000 zł i 1500 zł miesięcznie. Każdy mi obiecuje to samo. Naturalnie powinien wybrać najtańszą propozycje ale czy rzeczywiście da się obecnie pozycjonować strony za 400 zł? 

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

I mój problem jest taki, że nie potrafię określić ile powinienem płacić za pozycjonowanie mojej strony?

Czym się kierujesz w wyborze innych usług np. serwisu samochodowego? Czy jest to cena czy np. polecenie znajomego? Jeśli twoim kryterium wyboru jest cena to wybierz najtańszą ofertę. Jeśli cenisz sobie jakość usługi zapytaj znajomych.

Nikt tutaj nie odpowie tobie na tak zadane pytanie. Za mało mamy informacji.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

ja poniżej 1000 zł nawet bym nie spojrzał na ofertę przedstawioną przez firmę SEO ...

To jest tak jak z czekoladą :)
Masz do wyboru:
Milka - 4 zł 100 gram
Jakaś dziwna nazwa 68 gr za 100 gram.

Odpowiedz sobie sam dlaczego milka jest smaczniejsza i dlaczego milka istnieje już tyle lat, a czekolady po 68 groszy giną ... :)

ja poniżej 1000 zł nawet bym nie spojrzał na ofertę przedstawioną przez firmę SEO ...

To jest tak jak z czekoladą :)

Masz do wyboru:

Milka - 4 zł 100 gram

Jakaś dziwna nazwa 68 gr za 100 gram.

Odpowiedz sobie sam dlaczego milka jest smaczniejsza i dlaczego milka istnieje już tyle lat, a czekolady po 68 groszy giną ... :)

Czekolade w biedrze kupisz po 3 z wedla i za 5 tez z wedla tylko z wielkim logo. I ten wedel ma taki sam sklad tylko pudelko inne ;). Dlatego jak napisali wyze lepiej kogos wziac z polecenia, bo pozniej naprawa calosci kosztuje x razy wiecej. A chytry traci 2 razy.

Edit:

Milka - nie mozesz pokonac konkurencji to ja kup.

Naprawa samochodów i stacja kontroli pojazdów. Stacja diagnostyczna w Pile

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności